Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 10:00 - 18:00
Spara
Boka i förväg
  
översatt av Google
Sätt du kan uppleva Old Spitalfields Market på
från 20,96 US$
Mer information
från 73,69 US$
Mer information
från 83,84 US$
Mer information
från 68,77 US$
Mer information
Omdömen (1 842)
Filtrera omdömen
1 842 resultat
Medlemsbetyg
868
717
195
39
23
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
868
717
195
39
23
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 1 842 omdömen
Omdömet skrevs 25 februari 2017

Det var andra gången vi var här och det var trevligt. Det är som en vanlig loppmarknad med allt möjligt. Intill finns en marknad med lite nyare saker. Intill finns det restauranger och caféer och en del småaffärer. Det är ca 10 min att gå till Liverpool St station

Datum för upplevelsen: januari 2017
Tack Marie-Louise K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 februari 2017

I detta historiskt intressanta område hittar man en fantastisk inomhusmarknad med hur mycket som helst. Rolig design, hantverk, kläder och smycken. När man blir hungrig finns mat från jordens alla hörn så alla kan hitta något som passar. Alla ljud och lukter kan bli lite överväldigande, men då kan man gå ut en stund. Väldigt rolig marknad och oberoende av väder.

Datum för upplevelsen: januari 2017
Tack 138suzanner
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 oktober 2016

Varierat utbud på matställen och foodtrucks. Marknad med mycket att kika på. Favorit blev smycken gjorda av gamla hårddiskar.

Datum för upplevelsen: oktober 2016
Tack MyEd2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2016

Här finns massa saker att köpa loss på eller bara gå runt och titta och en massa matställen när man blir hungrig att välja på

Datum för upplevelsen: augusti 2016
Tack 461magnusk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2016

På ca 5 min promenad från Liverpool station finns Spitafields Market. Inrymd i några äldre industrilokaler med modernt bygge sidan om. En del är med säljare av nya hantverk och konst. En del, den intressante, är en ren loppis/samlarmarknad. Om du har tur kan du finna just det du saknar till din samling eller din inredning.

Datum för upplevelsen: juli 2016
Tack Girasolvisit
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen