Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva London Underground på
från 27,49 US$
Mer information
från 92,31 US$
Mer information
från 185,24 US$
Mer information
från 198,47 US$
Mer information
Omdömen (44 654)
Filtrera omdömen
44 654 resultat
Medlemsbetyg
25 540
12 920
4 201
1 148
845
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
25 540
12 920
4 201
1 148
845
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 44 654 omdömen
Omdömet skrevs 29 januari 2020 från mobil enhet

Ett otroligt smidigt och prisvärt sätt att förflytta sig i London. Lätt att hitta dit man ska. Ladda hem underground appen. Ett tips är ett Oystercard. Går att beställa från Sverige och få hemskickat laddat och klart

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack A9298GGrichardj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 januari 2020

Har åkt tunnelbana i London hur mycket som helst både som turist och när jag bodde där. Så smidigt att byta linjer och åka kors och tvärs vart man än ska. Överlägset sätt att åka från A till B i en annars tättrafikerad storstad som London är. Missar man ett tåg så går det alltid ett till bara inom 1-4 minuter.

Personalen är alltid mycket trevliga och hjälpsamma. De förklarar på ett bra sätt hur t.ex. Oystercardsystemet fungerar (vilket inte är helt enkelt alltid). Har lyckats göra fel några gånger och blivit debiterad för mycket, men även då har personalen bara korrigerat utan att tjafsa.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack LatitudeNorth
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2020 från mobil enhet

Rent o fint för det mesta, täcker stora områden, täta avgångar nästan överallt.
Dock extrem trängsel vissa tider, ibland svårt räkna ut var byta men sämst är dålig märkning vid uppgångar. Står nästan aldrig vid vilken gata den o den uppgången mynnar och aldrig vilken man ska ta för att gå vidare till en speciell sevärdhet i närheten.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack Gunnar L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 januari 2020

Det perfekta medlet för att ta sig runt i London och även till Heathrow. Det bästa är att köpa ett oysterkort som man fyller på med pengar. Servicepersonalen är väldigt hjälpsamma och kunniga.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack Fofo77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 januari 2020 från mobil enhet

Inte lika modernt som i Stockholm men väldigt enkelt att ta sig runt när man är på semester. Kraftig trafik avseende bilar gör det klart fördelaktigt att ta tunnelbana istället för taxi.

Datum för upplevelsen: januari 2020
Tack stefanc561
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen