Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“worth waiting for”

Madame Tussauds London
Boka i förväg
Mer information
38,61 US$*
och över
Snabbinträdesbiljett till Madame Tussauds London ...
Rankad som nr 94 av 1 913 saker att göra i London
Mer information om sevärdheten
Information om sevärdheten
Avgift: Ja
Rekommenderad vistelselängd: 2-3 timmar
Omdömet skrevs 30 mars 2018

värt att vänta på (kö) lätt att komma intill trots att det var mycket folk. Avbrotten med taxinresan och 4 D filmen var bra.

1  Tack EvaH2505
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2018
Google-översättning

Dear Eva H,

Thank you so much for your comments and positive review. I am pleased that the wait time did not deter from your experience and that all ages in your party enjoyed their time here. I am pleased that the wait time did not deter from your experience and that you enjoyed your time here. I am pleased to read that you enjoyed so many aspects of our attraction, especially our Marvel 4D experience! Be sure to come back again soon and see what is new in our world famous attraction!

Kind regards,
Jake

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (27 816)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

3135 av 27 817 omdömen

Omdömet skrevs 26 mars 2018 från mobil enhet

Madame tussauds är verkligen värt ett besök för alla barnfamiljer med något större barn. Långt mer än bara vaxdockor, här erbjuds bland annat en häftig 4D upplevelse och mycket annat. Det tar en dryg timme att stå i kö även med förköpta biljetter och minst en och en halv timme inne på kabinettet, men våra barn, som annars lätt blir uttråkade, tyckte att besöket var värt väntan och vi uppskattade det hela familjen!

1  Tack Espenkrona
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarade på det här omdömetSvarade 27 mars 2018
Google-översättning

Dear Espenkrona,

It is always a pleasure to receive such a glowing review of our attraction, thank you for taking the time to share your experience with us. We are delighted to read that you had a truly fabulous experience at our world famous attraction! We look forward to you walking down the red carpet into our next A-list party for another star-studded experience!

Kind regards,
Michelle
Guest Experience Team
Madame Tussauds London

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 mars 2018

Köp biljetten online, det tjänar du på! Du slipper stå i långa köer. Alla dockor är fantastiskt välgjorda och skrämmande likt de verkliga. MEN, det är enormt dyrt (148 Pund för 4 personer inkl. tur till London Eye) och då ingår inte ens alla aktiviteter därinne. Tror där var 2-3 aktiviteter som kostade extra om en ville gå. För det priset vore det rimligt att allt ingick. Det gick rätt fort att gå igenom alla hallarna.

1  Tack Patrik W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2018
Google-översättning

Dear Patrik W,

We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests.

It is fabulous to read how much you appreciated the artistic skills that were put into making our figures. It is truly remarkable the amount of work and detail our team put in when creating our wax figures to ensure they look exactly like their counterparts! Booking tickets in advance from our website is a great way to gain priority entry to our attraction. I am pleased that you were able to take advantage of this and that it added to your star studded experience!

We hope to see you at Madame Tussauds next time you are in London.

Kind regards,
Jake

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2018 från mobil enhet

Köp en biljett online för att slippa köa är så värt det när man ska ta sig på detta museum. Man påbörjar vandringen med att åka hiss och sen kan man påbörja en vandring i sin egen takt, men tänk på att har man bara en biljett så ska man ta kort medans man går runt och tittar. Många vaxdockor och många "interaktions tillfällen" de tillfälle då du kan ta ett foto med en favorit. Väl värt ett besök!

Tack Dan W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarade på det här omdömetSvarade 19 mars 2018
Google-översättning

Dear Dan W,

Thank you so much for taking the time to leave a five star review of Madame Tussauds London on Trip Advisor.

I am so pleased to hear how much you enjoyed our attraction and that you thought we are the best one you have visited. We are very proud to be the original Madame Tussauds and as you found out we have lots more to experience than the wax figures alone. Thanks for sharing your tips with others, it is a great idea to book in advance as it saves both time and money!

We hope to welcome you back to the next A-list party sometime soon!

Kind regards,
Jake

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 9 mars 2018 från mobil enhet

Köpte biljetterna hemma och det var tur för det var mycket folk och vi slapp stå i den längsta kön! Blir ganska trångt i första rummet där alla kommer ut med hissen men sen öppnar det upp sig i stora fina rum. Vaxdockorna är fantastiskt gjorda och verkligen naturtrogna. Gick fortare att gå genom hela än planerat!
Vi hade även bokat till Alien: Escape vilket var en besvikelse. Här blir man ledd genom rymdskeppet där vi är jagade av alien men det gick så snabbt och var verkligen inte värt de extra pengar vi fick betala. Vid bokning står det ingenstans var Alien ligger så vi bokade en timme efter entrén och då fick vi gå tillbaka genom allt vi sett igen. Kunde stått att det är precis i början av rundturen så hade vi sluppit gå tillbaka.
Även 4D filmen var en besvikelse med glasögon som bara gjorde det jobbigt att titta på filmen där vänster öga blev svart, funkade inte på någon i vårt sällskap på 5 personer. Kunde varit riktigt häftigt!

Tack AnnaSalle73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarade på det här omdömetSvarade 13 mars 2018
Google-översättning

Dear AnneSalle73,

Thank you for your review on Trip Advisor. We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests. I am sorry to see some of the negative points that you have raised about your visit. We are a premier London attraction and we hope to deliver a truly memorable premier experience! We do hope you were able to enjoy certain aspects of your experience at Madame Tussauds.
Kind regards,
Emily

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Madame Tussauds London tittade också på

 

Besökt Madame Tussauds London? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt