Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Madame Tussauds London
Spara
Boka i förväg
  
Sätt du kan uppleva Madame Tussauds London på
från 37,20 US$
Mer information
från 61,50 US$
Mer information
från 76,90 US$
Mer information
från 71,80 US$
Mer information
Omdömen (28 374)
Filtrera omdömen
28 374 resultat
Medlemsbetyg
11 101
8 976
4 893
1 857
1 547
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
11 101
8 976
4 893
1 857
1 547
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
4954 av 28 374 omdömen
Omdömet skrevs 26 mars 2018 från mobil enhet

Madame tussauds är verkligen värt ett besök för alla barnfamiljer med något större barn. Långt mer än bara vaxdockor, här erbjuds bland annat en häftig 4D upplevelse och mycket annat. Det tar en dryg timme att stå i kö även med förköpta biljetter och minst en och en halv timme inne på kabinettet, men våra barn, som annars lätt blir uttråkade, tyckte att besöket var värt väntan och vi uppskattade det hela familjen!

Datum för upplevelsen: mars 2018
1  Tack Espenkrona
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarade på det här omdömetSvarade 27 mars 2018
Google-översättning

Dear Espenkrona,

It is always a pleasure to receive such a glowing review of our attraction, thank you for taking the time to share your experience with us. We are delighted to read that you had a truly fabulous experience at our world famous attraction! We look forward to you walking down the red carpet into our next A-list party for another star-studded experience!

Kind regards,
Michelle
Guest Experience Team
Madame Tussauds London

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 mars 2018

Köp biljetten online, det tjänar du på! Du slipper stå i långa köer. Alla dockor är fantastiskt välgjorda och skrämmande likt de verkliga. MEN, det är enormt dyrt (148 Pund för 4 personer inkl. tur till London Eye) och då ingår inte ens alla aktiviteter därinne. Tror där var 2-3 aktiviteter som kostade extra om en ville gå. För det priset vore det rimligt att allt ingick. Det gick rätt fort att gå igenom alla hallarna.

Datum för upplevelsen: februari 2018
1  Tack 769patrikw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarade på det här omdömetSvarade 20 mars 2018
Google-översättning

Dear Patrik W,

We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests.

It is fabulous to read how much you appreciated the artistic skills that were put into making our figures. It is truly remarkable the amount of work and detail our team put in when creating our wax figures to ensure they look exactly like their counterparts! Booking tickets in advance from our website is a great way to gain priority entry to our attraction. I am pleased that you were able to take advantage of this and that it added to your star studded experience!

We hope to see you at Madame Tussauds next time you are in London.

Kind regards,
Jake

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 mars 2018 från mobil enhet

Köp en biljett online för att slippa köa är så värt det när man ska ta sig på detta museum. Man påbörjar vandringen med att åka hiss och sen kan man påbörja en vandring i sin egen takt, men tänk på att har man bara en biljett så ska man ta kort medans man går runt och tittar. Många vaxdockor och många "interaktions tillfällen" de tillfälle då du kan ta ett foto med en favorit. Väl värt ett besök!

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Dan W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarade på det här omdömetSvarade 19 mars 2018
Google-översättning

Dear Dan W,

Thank you so much for taking the time to leave a five star review of Madame Tussauds London on Trip Advisor.

I am so pleased to hear how much you enjoyed our attraction and that you thought we are the best one you have visited. We are very proud to be the original Madame Tussauds and as you found out we have lots more to experience than the wax figures alone. Thanks for sharing your tips with others, it is a great idea to book in advance as it saves both time and money!

We hope to welcome you back to the next A-list party sometime soon!

Kind regards,
Jake

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 mars 2018 från mobil enhet

Köpte biljetterna hemma och det var tur för det var mycket folk och vi slapp stå i den längsta kön! Blir ganska trångt i första rummet där alla kommer ut med hissen men sen öppnar det upp sig i stora fina rum. Vaxdockorna är fantastiskt gjorda och verkligen naturtrogna. Gick fortare att gå genom hela än planerat!
Vi hade även bokat till Alien: Escape vilket var en besvikelse. Här blir man ledd genom rymdskeppet där vi är jagade av alien men det gick så snabbt och var verkligen inte värt de extra pengar vi fick betala. Vid bokning står det ingenstans var Alien ligger så vi bokade en timme efter entrén och då fick vi gå tillbaka genom allt vi sett igen. Kunde stått att det är precis i början av rundturen så hade vi sluppit gå tillbaka.
Även 4D filmen var en besvikelse med glasögon som bara gjorde det jobbigt att titta på filmen där vänster öga blev svart, funkade inte på någon i vårt sällskap på 5 personer. Kunde varit riktigt häftigt!

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack AnnaSalle73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarade på det här omdömetSvarade 13 mars 2018
Google-översättning

Dear AnneSalle73,

Thank you for your review on Trip Advisor. We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests. I am sorry to see some of the negative points that you have raised about your visit. We are a premier London attraction and we hope to deliver a truly memorable premier experience! We do hope you were able to enjoy certain aspects of your experience at Madame Tussauds.
Kind regards,
Emily

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 mars 2018

Vi bokade på nätet och blev dirigerade till fel kö när vi kom dit, så vi stod i en timme i kylan innan vi kom in istället för 10 min så var uppmärksam vad som står på er biljett, vilken ingång som gäller. Vi hade det jättetrevligt när vi väl kom in. Blev lite besviken på att det kostade att se vissa områden..det är ju inte gratis att komma in till att börja med! Morgan Freeman skrämde skiten ur mig...han såg så verklig ut att jag var säker på att han skulle börja röra sig!!!

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack CharlottaH3
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
MadameTussaudsLondon, Guest Relations Manager på Madame Tussauds London, svarade på det här omdömetSvarade 8 mars 2018
Google-översättning

Dear Charlotta H,

We appreciate you taking the time and trouble to share your thoughts as we always consider any feedback that helps us to improve the service we provide for our guests.

I am pleased that the wait time did not deter from your experience and that all ages in your party enjoyed their time here. As the original Madame Tussauds we do have a rich history in amongst all the glamour. I agree that this is particularly interesting!

We hope to welcome you back to the next A-list party sometime soon!

Kind regards,
Jake

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen