Moa Fredriksson
Hamar, Norge

Toppen service!

5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 24 maj 2024från mobil enhet
Fantastisk service när vi kom dit av Mariana som hjälpte oss att få bra rum och allt vi behövde! Super nöjd med servicen från första sekund! Läget på hotellet är toppen, nära till allt men ändå inte i smeten! Hotellet var super fräscht och rent!
Datum för vistelsen: maj 2024
2 233
1 184
16 av 25 955 omdömen
Omdömet skrevs 23 april 2024

Fint hotell vårt 3e besök här med fina och rymliga rum dock väldigt obekväm bäddsoffa trots extra madrass .
Hotellet har trevlig personal.
Dock bättre frukost förr när man åt i källaren nu stimmigt och hög ljudnivå samt att man får betala extra för tex pannkakor och fråga efter bla ägg.
Dyraste Coca Colan någonsin
Nära sevärdheter Tex Big Ben och London eye

Datum för vistelsen: april 2024
  • Restyp: Reste med familjen
Tack Jörgen S
Omdömet skrevs 24 november 2023 från mobil enhet

Bra läge och nära till det mesta. Hotellet i sig är jag lite besviken över då man förväntar sig mer för priset man betala. Slarvig städning då det var spya på gardinerna och fattades toaborste i badrummet, och ingen extraordinär frukost, behövde betala extra för att få tillgång till vissa delar av frukosten såsom pannkakor. Serviceminded personal dock som också fixade så vi kunde checka in tidigare.

Datum för vistelsen: november 2023
Tack Jonathan G
Omdömet skrevs 14 november 2023 från mobil enhet

Hotellet överlag är ganska fint nära till många sevärdheter i London. Rummen är ok madrassen lite var lite för hård tycker jag. Det är ganska dyrt att bo på hotellet man förväntar sig att det ska ingå frukost men det gör det inte vi fick betala extra
1700 kr/dag för 4 pers. När vi betalde och kom fram till frukost buffén så var det en besvikelse det var inte mycket att välja på. Det finns ingen riktig lobby mer som en bar/

Datum för vistelsen: november 2023
Tack josef n
Omdömet skrevs 9 april 2023

Hotellet har ett perfekt läge för att promenera till de flesta av Londons sevärdheter och shopping-områden. Tyvärr var standarden medel trots ett högt pris. Städningen var slarvig, då t.ex. använda kärl inte städades bort. Vissa saker kostade oväntat extra, bl.a. skulle barnen äta gratis då vuxna beställer från hotellets meny, men då gällde en annan meny som var betydligt enklare. Maten på restaurangerna Brasserie Joel och baren Primo var smaklös. Frukosten hade ett dåligt urval och även där kostade t.ex. pancakes 6 pund extra. Simbassängen var ok, men barn under 16 fick inte gå i bastun. Personalen var trevlig och till påsken ordnades en påsk-orientering med en fin överraskning som vinst

Datum för vistelsen: april 2023
Tack lindafU5064DZ
CustomerService PPHE, Owner på Park Plaza London Westminster Bridge, svarade på det här omdömetSvarade 11 april 2023
Google-översättning

Thank you for your review, Linda F. It is great to know that you loved the location I am disappointed you were not happy with the service and overall experience on this occasion. We aim to offer the best service possible to our guests and i am disappointed to read that we fell short on expectations. Please rest assured we will share your feedback with our team to take appropriate action and hope to welcome you back soon to have another chance to impress you. Kind Regards, Marylin

Omdömet skrevs 13 oktober 2022

Jag var mycket nöjd med hotellet. Stort. fint rum med snygga möbler och sköna breda sängar. Bra ljudisolering. Saknade möjlighet att komma åt min duschhandduk från duschkabinen som gick från golv till tak. Bra då att man även kunde duscha i badkaret. Bra pentryavdelning med minibar. Lyckades inte räkna ut hur man kunde tända och släcka ljuset från sängen.

Datum för vistelsen: oktober 2022
Tack Monica H