Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 581)
Filtrera omdömen
1 581 resultat
Medlemsbetyg
436
556
299
180
110
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
436
556
299
180
110
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 581 omdömen
Omdömet skrevs 13 februari 2019 från mobil enhet

Maten var okej men rummen var ett skämt, skitiga, slitna, skevt golv, inget varmvatten och min kollegas toalettartiklar blev stulna. Generellt pinsamt för dem som arbetar på detta hotell. Ser fint ut i foajén men resten är ett stort skämt

Datum för vistelsen: februari 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack EmilieW119
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
bwmarina, General Manager på Best Western Plus Dover Marina Hotel & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 14 februari 2019
Google-översättning

Dear Emilie,

Thank you for taking the time to write this review with regards to your recent stay with us.

First of all, please accept my most sincere apologies for what clearly was a disappointing experience. Please rest assured that we have taken your comments on board and passed them on to the relevant departments for their review.

It is a pleasure to announce that we will be implementing many of these upgrades to the property within the next couple of months.

Our rooms will be getting new bathroom fittings, window treatments, carpeting, in-room accessories, and much more! In taking great care of our charming hotel, our main priority is to be able to offer a very well-maintained and comfortable atmosphere.

I hope that I can convince you to change your mind about another visit to our property. Please reach out to me directly if you would be willing to give us a chance to turn your experience around.

It would be such a pleasure to personally welcome you back to our new and improved hotel!

I hope we may have the opportunity of welcoming you back again in the very near future and restoring your faith in us.

With much appreciation,
Suresh Abbas
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 maj 2017

Hotellet ligger mycket fint nere vid stranden. Restaurangen har mycket ung personal som mest pratar med varandra och har ingen utbildning på service, verkar det som.
Servitrisen vi hade kunde inte förklara maten på matsedeln, och efter påpekande fick vi bröd till bordet. Huvudrätten fick skickas ut och göras om då antingen servitrisen eller kocken inte visste vad medium stekt betyder på kött. Miljön är trevlig och rummen på hotellet är av bra standard.

Rumstips: Be att få utsikt över havet.
Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack RolfP575
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 augusti 2016

En övernattning i Dover med trevlig restaurang och frukost. Ligger utsökt med strandpromenad på andra sidan gatan och utsikt över Engelska kanalen.
Litet rum men rejält badrum. Golvet lutade i både bad och rum så håll vattnet i badkaret! Trevligt bemötande och rent rum. Varken mer eller mindre.

Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Giraff29
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2016

gruppresa med ölvemarks holiday, stannade en natt pga tidig utresa kunde inte personalen ordna med frukost inte ens en kopp kaffe - krånglig incheckning
fint läge vid strandpromenaden ingen Ac = mkt varma rum

Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Eva G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 augusti 2012

Hotellet är ett typiskt standardhotell och det levererar varken mer eller mindre än man förväntar sig. Läget är jättebra vid hamnen och ett par minuters promenad från centrala Dover. Rent och fräscht men ett gammalt hus med medföljande "skavanker" så som lutande golv.

Datum för vistelsen: juli 2012
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Marie K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen