Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fabulous stay on South Coast”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
39 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
3 sovrum, 2 badrum, för 6
Seaford, East Sussex, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 39 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

sarahmY78 ...
Harrogate, Storbritannien
Nivå 2 Skribent
9 omdömen
4 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 16 september 2021 för en vistelse i september 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
Matrix_97
Harrow, Storbritannien
Nivå 4 Skribent
26 omdömen
14 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 64 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 22 maj 2021 för en vistelse i maj 2021
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: maj 2021
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
tezztheme ...
London, Storbritannien
Nivå 5 Skribent
50 omdömen
27 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 59 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 22 september 2020 för en vistelse i september 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
Svar från företaget
sep 23 2020
Thank you for taking the time to leave such an amazing review for Lamb's Knees.
We're delighted that you enjoyed your stay and were able to make use of all the baby and toddler equipment supplied. We try to make Lamb's Knees safe (with all the equipment) and exciting (the 3rd floor playroom) for children whilst relaxing and luxurious for adults.
We are so lucky that there are many lovely restaurants and cafes within 5 minutes walk of the house so our guests can enjoy a holiday breakfast or locally sourced dinner or a sneaky cake and coffee :-). There are also so many fabulous attractions in the local area from dramatic coastal walks to an award winning zoo, so something fro everyone.
We would be delighted to welcome you back to Lamb's Knees on your next seaside escape.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Glasgow, Storbritannien
Omdömet skrevs 12 september 2020 för en vistelse i september 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av Tripadvisor LLC eller dess partner. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Svar från företaget
okt 4 2020
Thank you very much for taking the time to leave such a lovely review for Lamb's Knees.
We're delighted that you and your family enjoyed your stay and that your grandson had lots of fun in the playroom. Yes, the house is particularly well positioned for all the lovely restaurants and cafes in Seaford as well as wonderful coastal walks, award winning zoo & dinotastic Paradise Park.
We would be delighted to welcome you back on your next trip to the Sussex coast.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
463jillw
Canterbury, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
17 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 13 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 26 augusti 2020 för en vistelse i augusti 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av Tripadvisor LLC.
Svar från företaget
sep 23 2020
Thank you so mauch for taking the time to leave such a lovely review for Lamb's Knees.
We are delighted that you enjoyed your stay with us and that you had lots of fun exploring the surrounding area. We are very lucky to have the dramatic Seven Sisters coastal walk right on our doorstep. In recent months there have been several movies filmed there capturing the beautiful panoramic views. Lewes is a short drive away, we love having a nose around its many antique shops. Eastbourne usually has stunning floral displays along the extensive seafront which makes it feel very tropical and best topped off with a cream tea on the Victorian Pier!
We would love to welcome you back to Lamb's Knees on your next coastal exploration.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.