Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“达不到三星的标准”
Omdöme om Mingfeng Hotel

Mingfeng Hotel
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
Mingfeng Hotel
Rankad som nummer 1 av 9 hotell i Yuan'an County
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs februari 11 2011
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2011
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Skriv ett omdömeOmdömen (8)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

37 av 8 omdömen

En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs december 18 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs december 3 2010
Google-översättning

  • Bodde här: April 2009
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 27 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Maj 2010
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
En medlem av TripAdvisor i Kina
Omdömet skrevs juli 14 2010
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2010
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack En medlem av TripAdvisor i Kina
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.

Besökt Mingfeng Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Mingfeng Hotel

Adress: No.2 Ximen Road, Mingfeng Town, Yuan'an County 444200, Kina
Region: Kina > Hubei > Yuan'an County
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 9 hotell i Yuan'an County
Prisklass: 296 kr - 313 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 70
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com och Ctrip TA så att du tryggt kan boka med Mingfeng Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt