Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
NishaVille Resort
Om du gillar det här hotellet är du kanske också intresserad av följande:
@T Boutique Hotel(Prachuap Khiri Khan)
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
X2 Kui Buri(Prachuap Khiri Khan)
171 US$
166 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Haadsaikaew Bankrut Resort(Prachuap Khiri Khan)
45 US$
44 US$
Agoda.com
Se erbjudande
  • Precis vid stranden
  • Rumservice
Prachuap Beach Hotel(Prachuap Khiri Khan)
TripAdvisor
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Prachuap Grand Hotel(Prachuap Khiri Khan)
TripAdvisor
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Dhevan Dara Beach Villa(Prachuap Khiri Khan)
TripAdvisor
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hadthong Hotel(Prachuap Khiri Khan)
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Kuiburi Hotel & Resort(Prachuap Khiri Khan)
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Golden Beach Hotel(Prachuap Khiri Khan)
TripAdvisor
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Baan Por Pla Resort(Prachuap Khiri Khan)
TripAdvisor
Se erbjudande
Omdömen (208)
Filtrera omdömen
208 resultat
Medlemsbetyg
134
51
17
4
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
134
51
17
4
2
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
16 av 208 omdömen
Omdömet skrevs november 13 2016 från mobil enhet

Återkommer varje år då Nishaville uppfyller alla våra krav på en avkopplande semester.
Ligger precis vid havet och dess underbart rena och breda stränder omgiven av palmer och pinjeträd.
Bra boende med trevlig och tillmötesgående och glad personal.
Det ekologiska engagemanget och tänket med egenodlade grönsaker och frukt som även serveras i restaurangen är ett stort plus och även sopsorteringen.
Kan bara strö rosor till detta underbara ställe som får oss att återkomma år efter år.

Bodde här: Augusti 2016, reste som ett par
Tack Livsnjutarna63
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EkprasertK, Manager på NishaVille Resort, svarade på det här omdömetSvarade november 17 2016
Google-översättning

Dear Livsnjutarna63

We very much appreciate your comments regarding your stay at NishaVille Resort. It is always a pleasure to receive constructive feedback such as yours. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services, thank you for sharing this with us. We look forward to welcoming you back to NishaVille Resort.

Kind Regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 13 2016

Trevlig personal god mat på restaurangen Veranda med fin utsikt över havet.
Alla villor eller lägenheter har bra standard ligger som längs 80m till havet.
Personalen fixar vad som helst man ber om allt ordnar sej.
Inga jobbiga försäljare på stranden.
Hyr en moppe och åk runt i den trevliga byn
Mycket nöjda
Matte o Annika

  • Bodde här: Augusti 2016, reste som ett par
    • Service
Tack mats997
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EkprasertK, Manager på NishaVille Resort, svarade på det här omdömetSvarade november 17 2016
Google-översättning

Dear mats997

We very much appreciate your comments regarding your stay at NishaVille Resort. It is always a pleasure to receive constructive feedback such as yours. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services, thank you for sharing this with us. We look forward to welcoming you back to NishaVille Resort.

Kind Regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 2 2016 från mobil enhet

Vackra Nishaville med vänlig service är en favorit i Thailand.
Fräsha och moderna villor där man erbjuds städning varje dag.
Fin frukost buffé med det mesta du kan önska dig.
Anläggningen ligger på stranden och ger ett mycket fräscht intryck.
Spa one var mycket fint och fräscht.
Det infinner en lyxig känsla att ta en massage kring spa dofter och ljuv lugn musik istället för dundrade moppar och plaststolar.
Prisskillnad för västerlänningar är minimal mot på byn men här får man helheten.
Mycket engagerad resort manager och dennes managers. Bra team och det märks när man är gäst.
Man trivs mycket gott.

Bodde här: Januari 2016, reste med familjen
Tack Annikahs
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EkprasertK, Manager på NishaVille Resort, svarade på det här omdömetSvarade februari 19 2016
Google-översättning

Dear Annikahs

We very much appreciate your comments regarding your stay at NishaVille Resort.
It is always a pleasure to receive constructive feedback such as yours. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services, thank you for sharing this with us. We look forward to welcoming you back to NishaVille Resort

Kind Regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 4 2015

Återigen hemkomna efter tre underbara veckor på Nishaville!
Vårt paradis på jorden!!!
Nu är stranden som bäst - bred och lätt att gå långa promenader på!
Underbart boende, bara några få meter från strand o ljumma vindar.
Bra restaurang Verandah med god och prisvärd mat. Både thaimat och europeisk. Värt ett besök!!

Tips för att välja rum: Alla husen ligger strandnära och lägenheterna i hotelldelen likaså
  • Bodde här: April 2015, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Pia G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EkprasertK, Manager på NishaVille Resort, svarade på det här omdömetSvarade maj 9 2015
Google-översättning

Dear Pia G

We very much appreciate your comments regarding your stay at NishaVille Resort & Spa. It is always a pleasure to receive constructive feedback such as yours. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services, thank you for sharing this with us. We look forward to welcoming you back to NishaVille Resort & Spa.

Kind Regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Detta omdöme har översatts från Engelska. Visa original
Omdömet skrevs augusti 5 2014

Sedan vår sista vistelse 2012, besökte jag igen stället 2013 och igen i sommar. Det är mycket bekvämt att stanna där när du kör från BKK till Krabi och Samui eller Phuket. 2013, var jag lite besviken på servicen och bristen på ledningen av stället särskilt i restaurangen. En ny chef utsågs för 5 månader sedan och det verkar som att han att förbättrar nivån på servicen och kvaliteten på maten. Vi hade en härlig fiskrätt och thailändsk middag, mycket god och fräsch. Frukosten kan bli bättre även om den är bättre än tidigare. Villan är mycket välskött och perfekt för en familj. Sedan förra gången, har resorten byggt ett nytt område som kallas residences med en extra pool. Ett perfekt ställe att dra sig tillbaka och njuta av lite lugn och ro.

Tack PATCO060
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.Skickades in den Engelska på www.tripadvisor.co.uk. Visa original
EkprasertK, Manager på NishaVille Resort, svarade på det här omdömetSvarade maj 9 2015
Google-översättning

Dear PATCO060

We very much appreciate your comments regarding your stay at NishaVille Resort & Spa. It is always a pleasure to receive constructive feedback such as yours. I will share your comments with our team. I am sure that this feedback will serve as an encouragement to all of our staff as we strive to continuously improve the quality of our services, thank you for sharing this with us. We look forward to welcoming you back to NishaVille Resort & Spa.

Kind Regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen