Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Great Location for a scenic view that was ...”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
9 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
3 sovrum, 1 badrum, för 6
Huntsville, Muskoka District, Ontario

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

crivet2
Windsor, Kanada
1 omdöme
Omdömet skrevs 28 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Din ålder 65+
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 31 2018
Cec thanks for the great review. Rose and I truly want our guests to feel at home. Hope to see you again!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
SherryB16 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 9 oktober 2017 för en vistelse i oktober 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
okt 11 2017
Sherry, thanks for the wonderful review of our cottage. Thanks again for choosing our cottage for your vacation. Hope to see you again next year!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
rachelkel ...
London, Kanada
1 omdöme
Omdömet skrevs 15 september 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 17 2017
Thanks for the great review Rachel. It has been our pleasure hosting you and your children at the cottage. Hope to see you again next year!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
K8491OKro ...
Kelowna, Kanada
1 omdöme
Omdömet skrevs 14 september 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 17 2017
Hi Roger. Thanks for the great review. Glad you enjoyed your stay. Hope you took some time to relax! Hope to see you again next year!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
briane566
2 omdömen
Omdömet skrevs 14 september 2017 för en vistelse i september 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 18 2017
Thanks Brian, great meeting you and your family. Glad you had a good time at the lake. Hope you can come back up when you have some more time!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt