Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (681)
Filtrera omdömen
681 resultat
Medlemsbetyg
212
226
128
59
56
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
212
226
128
59
56
Filtrera
Listan uppdateras ...
571576 av 681 omdömen
Omdömet skrevs 6 november 2012
Google-översättning

  • Bodde här: november 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2012
Google-översättning

  • Bodde här: november 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Rooms on the upper floors have a special breakfast for gold club members and a business room where you can use the computer, watch TV and enjoy a quieter, although simpler hot breakfast than what's available in the main restaurant Crave. There is usually fruit, scrambled eggs, potatoes, bagels, coffee, tea, juice and so on..The last time we stayed here, the main restaurant removed omlets from the buffet, thus making it well worth staying in the upper floors and having the same type breakfast there.
  • Bodde här: juli 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 september 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Great location for conferences, everything right at the hotel...the bar and food is the best around.
  • Bodde här: september 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SheratonParkway221, Guest Relations Manager på Sheraton Parkway Toronto North, svarade på det här omdömetSvarade 24 september 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2012
Google-översättning

  • Bodde här: augusti 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SheratonParkway, Manager på Sheraton Parkway Toronto North, svarade på det här omdömetSvarade 15 augusti 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen