Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (473)
Filtrera omdömen
473 resultat
Medlemsbetyg
273
126
55
15
4
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
273
126
55
15
4
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
3338 av 473 omdömen
Omdömet skrevs 23 januari 2020

Jättefint hotell, rent o snyggt, sköna sängar , trevlig personal, frukosten perfekt, om man behöver använda bestick får man hämta det i receptionen, kan varmt rekommenderas, vi kommer absolut tillbaka

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack vonna51
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 januari 2020

Enkelt men rent och fräscht - fyller sin funktion efter shoppingrundan Mycket sköna sängar i ljusa, stora rum Bra ned kulskåp, vattenkokate och litet matbord att sitta vid Trevlig och hjälpsam personal Gångavstånd till Gekås

Datum för vistelsen: januari 2020
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Explorer27802369956
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 januari 2020 från mobil enhet

Ett mycket enkelt men fräscht o praktiskt.
Rummet 2-bädds var rymligt och allting rent o fräscht.
Bokade kvällsbuffe som var helt OK.
Frukosten bra o varierad samt en trevlig och tillmötesgående personal. En dygnsparkering för 60:- är helt OK.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste ensam
Tack hanssusanne1962
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 januari 2020 från mobil enhet

Vi bokade detta hotell snabbt och lätt via nätet. Valde familjerum då vi var tre med frukost Vi såg även att man kunde boka med kvällsbuffe men ville avvakta och se vad det var.

Mycket trevligt bemötande av personalen och den service som ges. Parkering finns i garaget under hotellet för 50 kr. Du kommer endast in som hotellgäst. Styr porten med rumskortet.

Vi köpte till buffén för samma pris som vid bokningen och den var bra! Även frukostbuffén var bra! Otroligt bra pris för detta hotell och vi kommer garanterat tillbaka! Bilderna på nätet överensstämmer med verkligheten. Endast 170 m till Gekås entrén!!!

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack chrille73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 december 2019

Bodde på hotellet och sängarna var stenhårda, där var säkerhetsvred på duschen så ville man ha varmvatten fick man stå och hålla i kranen hela tiden. Det var kallt i badrummet och det fanns hår från tidigare gäster kvar i duschen.

Åt buffén på kvällen och den var under all kritik. Dåligt utbud, smaklöst och köttet var torrt.

Frukostbuffén var sådär.
Brödrosten till det glutenfria brödet var söndriga vilket jag påpekade men inget hände.

Synd för det är annars ett väldigt funt och trevligt hotell. Atmosfären i restaurangen är jättemysig men bytt kock och mer variation på buffén.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack 398carinar
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen