Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Öppet i dag: 08:00 - 20:00
Spara
Höjdpunkter från omdömen
Bra shopping!

Mycket bra shopping till bra priser. Dock inte att rekommendera att åka dit under höstlovet då det ... läs mer

Omdömet skrevs 3 november 2018
sarak140
från mobil enhet
Sveriges största varuhus

Man kan älska Gekås och man kan också göra motsatsen. Oavsett vad man tycker om Gekås så kan man ... läs mer

Omdömet skrevs 6 oktober 2018
Rikard S
Läs alla 369 omdömen
  
Omdömen (369)
Filtrera omdömen
369 resultat
Medlemsbetyg
142
137
66
13
11
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
142
137
66
13
11
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
4752 av 369 omdömen
Omdömet skrevs 25 mars 2018

Kommer man tidigt på morgonen så är det få kunder men efter 10 tjocknar det på. det går att göra fynd om man letar lite i butiken.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack landsort51
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 mars 2018 från mobil enhet

Stort sortiment och bra priser på mycket men det gäller ändå att vara prismedveten. Man är inte billigast på allt.
Bra service o bemötande när man köpt något dom inte fungerar när man kommit hem.
Bra och prisvärd restaurang på övervåningen som påminner en hel del om IKEAs koncept.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack Ingemar4
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2018 från mobil enhet

Åkte en tur till Gekås från Göteborg.
Där kan man hitta allt man behöver.
Kolla noga på priserna för allt är inte så billigt. Kan få en chock när du kommer till kassan.

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack annikabogren
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2018 från mobil enhet

Ett varuhus som verkligen verkligen blir bättre för var gång man kommer hit. Jag tillhör den skaran som är här vart 5:e år men utbudet är mkt bra o billigt. Fast man bara handlar billiga saker så blir man ändå av med ganska många tusenlappar.
Tips ta ett foto på din kundvagn + bind ett rött sidenband runt handtaget på vagnen

Datum för upplevelsen: mars 2018
Tack 486anettee
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2018 från mobil enhet

Går att fynda men man kan hitta många av varorna till bättre pris i andra affärer.stort utbud. Inga lågpriser på öl/vin i sportbaren..

Datum för upplevelsen: februari 2018
Tack Hjnnilsson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen