Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fisk och skaldjur”

Harbour House - Kalk Bay
Rankad som nr 3 av 33 Restauranger i Kalk Bay
Certificate of Excellence
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Vacker utsikt, Familjer med barn, Särskilda tillfällen, Affärsmöten, Lokal mat, Romantiska möten
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Middag, Lunch, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 5 februari 2018

Mycket bra fisk och skaldjur i hamnen. Vi åt grillade räkor och Kingklip. Båda var mycket goda. Bra service och goda viner.

Tack Johan N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HarbourHouseG, Manager på Harbour House - Kalk Bay, svarade på det här omdömetSvarade 16 februari 2018
Google-översättning

Dear Johan N


Thank you very much for your review on TripAdvisor following your visit to Kalk Bay.

The team aim to please and provide our guests with the best possible guest experience when dining with us. We pleased to hear that we achieved this on your visit with us.

I hope there are many more visits and amazing experiences with us in your not too distant future.

Kindest Regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 950)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 1 951 omdömen

Omdömet skrevs 27 januari 2018

Vi besökte denna restaurang vid tre olika tillfällen under vår vistelse i Kalk Bay.
Maten är mycket god och servicen är bra. Priserna är lite över medel för restaurangerna i området.
Restaurangen ligger fint precis vid vattnet och hamnen i Kalk Bay.
Vi hade våra två små barn med oss vid två tillfällen och det gick bra men det är inte direkt en barnvänlig restaurang.

Tack vagabondfamiljlen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HarbourHouseG, Manager på Harbour House - Kalk Bay, svarade på det här omdömetSvarade 16 februari 2018
Google-översättning

Dear vagabondfamiljlen

Thank you very much for your review on TripAdvisor following your visit to Kalk Bay.

The team aim to please and provide our guests with the best possible guest experience when dining with us. We pleased to hear that we achieved this on your visit with us.

I hope there are many more visits and amazing experiences with us in your not too distant future.

Kindest Regards,


Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 november 2017 från mobil enhet

Fantastisk resturang med stor variation av fisk på menyn. Fanns även kötträtter. God service, vackert inredd, prisvärt och utsökt.
Vi åt ostron, ceviche och friterade räkor. Drack goda viner och njöt av att se havet runt omkring oss.
Resturangen är centralt belägen liksom allt annat i Kalk Bay.
Missa inte ett besök i den mysiga bokhandeln

Tack Gittan T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HarbourHouseG, Manager på Harbour House - Kalk Bay, svarade på det här omdömetSvarade 27 november 2017
Google-översättning

Dear Gittan T

Thank you very much for your review on TripAdvisor following your visit to Kalk Bay.

The team aim to please and provide our guests with the best possible guest experience when dining with us. We pleased to hear that we achieved this on your visit with us.

I hope there are many more visits and amazing experiences with us in your not too distant future.

Kindest Regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 maj 2017 från mobil enhet

Lokalerna är mycket fina med bland annat en eld mitt i rummet(se bara till att ni inte sitter för nära, det blir svettigt).
Det är lite högljutt så det var till och med svårt att höra vad kyparen sa. Våra favoriter var Kingklip och Prawns! Yellowtail var torr och tråkig.

Tack Johan R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HarbourHouseG, Manager på Harbour House - Kalk Bay, svarade på det här omdömetSvarade 27 maj 2017
Google-översättning

Dear Johan R,

Thank you for taking the time to share your review on TripAdvisor following your visit with us at Kalk Bay.

We truly value your opinion as it is from your comments that we are able to uphold our commitment to excellence, thus providing you with customer satisfaction for future visits.

While it is certainly never our intent to disappoint our guests or provide anything less than the best in personal service and facilities, I would like to sincerely apologize for the service shortcomings. We are typically known for our exceptional level of service. We can assure you the complications mentioned will be addressed to prevent issues like this from repeating itself in future.

Thank you for your feedback and we certainly hope to welcome you back again.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 mars 2017

Maten var fantastisk och servicen likaså. Miljön och stämningen i restaurangen var härlig och utsikten var svårslagen.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Maria S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HarbourHouseG, Manager på Harbour House - Kalk Bay, svarade på det här omdömetSvarade 17 mars 2017
Google-översättning

Dear Maria S

Thank you very much for the great review on TripAdvisor.

I am very pleased to hear you had an enjoyable experience at Harbour House Kalk Bay. We pride ourselves with great views, service and food.
I hope there is many more visits and amazing experience with us in your not too distant future.

Kindest Regards,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Harbour House - Kalk Bay tittade också på

 
Kalk Bay, Cape Town
Kalk Bay, Cape Town
 
Kalk Bay, Cape Town
 

Besökt Harbour House - Kalk Bay? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt