Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Un albergo molto buono che potrebbe fare meglio”
Omdöme om Hotel Puester

Hotel Puester
De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 1 sida till!
Hotel Puester
Rankad som nummer 1 av 1 hotell i Allagen
Omdömet skrevs december 16 2015
Google-översättning

  • Bodde här: December 2015, reste ensam
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack pautezio
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (13)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 13 omdömen

Omdömet skrevs september 16 2015
Google-översättning

Tips för att välja rum: Zimmer sind in mehreren Häusern verteilt, deshalb Alle sehr ruhig und geschmackvoll eingerichtet.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2015, reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Detlev K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 25 2015
Google-översättning

Tips för att välja rum: Alle Zimmer in den Nebenhäusern sind extrem ruhig!
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Mars 2015, reste som ett par
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Detlev K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 31 2014
Google-översättning

Tips för att välja rum: Im Haupthaus sind die Balkone und Terrassen nach Süden ausgerichtet gur für Sonnen Anbeter.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Maj 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Detlev K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 17 2013
Google-översättning

  • Bodde här: Oktober 2013, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Haulong S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Besökt Hotel Puester? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Hotel Puester

Adress: Marmorweg 27 - 29, 59581 Allagen, Nordrhein-Westfalen, Tyskland
Region: Tyskland > Nordrhein-Westfalen > Allagen
Bekvämligheter:
Bar/lounge Restaurang Rumservice Swimmingpool
Typ av hotell:
Rankad som nummer 1 av 1 hotell i Allagen
Prisklass: 1 040 kr - 1 083 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Hotel Puester 3*
Antal rum: 16
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Hotel Puester. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt