Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
361 US$
Preferred Hotels
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
734 US$
536 US$
Preferred Hotels
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
276 US$
Hotels.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Le Hotel Kota Kinabalu(Kota Kinabalu)
26 US$
25 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
148 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Pool
Le Meridien Kota Kinabalu(Kota Kinabalu)
183 US$
138 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Pool
Rabattmeddelande! 14 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 14 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 161 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

Celyn City Hotel(Kota Kinabalu)
37 US$
30 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
The Klagan Hotel(Kota Kinabalu)
102 US$
56 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hyatt Regency Kinabalu(Kota Kinabalu)
167 US$
Hyatt.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (1 375)
Filtrera omdömen
1 375 resultat
Medlemsbetyg
747
380
173
55
20
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
747
380
173
55
20
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 375 omdömen
Omdömet skrevs 23 februari 2017 från mobil enhet

Bara knappt 1 timme från flygplatsen ligger denna resort! Fint bemötande av all personal - fantastiskt fina "villor" - magisk utsikt och en kanongod frukostbuffé! Det enda minuset var maten på kvällen, endast Fisherman cove nådde upp till kvalitén på övriga hotellet!

Bodde här: februari 2017, reste som ett par
Tack Lena M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
dennis_gordienko, General Manager på Gaya Island Resort, svarade på det här omdömetSvarade 25 februari 2017
Google-översättning

Dear Lena M ,

It's great to hear that you ve chosen our Jungle Paradise as your honeymoon destination, and found us to be "Fantastic and great start for your honeymoon".
We do pride ourselves on our high level of service, as well as the Borneo culture of heartfelt hospitality, so I am pleased that you found our team members to be fantastic and it is always very motivating for us to know that we made a difference to your stay. It is very rewarding to receive this feedback and thank you very much for sharing this with the Tripadvisor community.

We aim to deliver a premium quality of food and beverages offerings to all our guests from numerous outlets available. We do regret that “the food in the evening was only minus “and this aspect affected your stay, your comments have been carefully considered, and passed on Culinary Team.

Our service promise is to give each guest a memorable story to take home with them and your lovely comments have been shared with our associates. We’d love to welcome you back in the nearest future to celebrate more memorable occasions ,and in the meantime please do keep an eye out for special offers on the Gaya Island Resort homepage as well. Feel free to share your photos with us on Instagram by tagging us (@gayaislandresort) or by using the hashtag #gayaislandresort.

Sunny regards from the "Land below the Wind",
General Manager
Dennis Gordienko

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 februari 2016 från mobil enhet

Åk hit! Det är allt vi kan säga. Fantastiskt boende, underbar personal, bra mat! Vi hade bokat 4 nätter, som start på vår Borneoresa, det blev ytterligare 2 innan vi åkte vidare, för att senare boka ytterligare 4 nätter innan vi åkte vidare till KL.
Glöm inte att boka några av aktiviteterna som hotellet anordnar, tex Nature Walk, väldigt duktiga guider!
Vi kommer definitivt boka detta hotell igen, om vi åker tillbaka till Borneo!
Bra jobbat James och all personal!
Bästa hälsningar
Mia & Hansi

Bodde här: februari 2016, reste som ett par
Tack Mia J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 januari 2016

Gaya Island Resort har allt: inte för stor och inte för litet! Servicen perfekt och personalen har alltid ett leende på läpparna. Inget är omöjligt, utan allt fixas. Maten och drycken passar alla, beroende på vilken restaurang man väljer. Poolen och havet är av toppkvalitet. Havets vatten klart, rent och friskt, bara 10 m från poolen. Vi måste tillbaks!

Tips för att välja rum: Uppgradera gärna rummet ett snäpp, så har du optimal utsikt över havet och området.
  • Bodde här: januari 2016, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack MagnusOEnell
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 oktober 2015 från mobil enhet

Väldigt trevligt resort med otroligt bra service. Det enda negativa var att Spa-behandlingarna val väldigt dyra och snorklingmöjligheterna vid hotell var begränsade.

Väldigt bra boende med nästan överdrivet stora villor?! Skickat

Bodde här: oktober 2015, reste som ett par
Tack Lennart S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kirinjit, General Manager på Gaya Island Resort, svarade på det här omdömetSvarade 2 november 2015
Google-översättning

Dear Guest,

Greetings from Gaya Island Resort - First and only walking concept resort of Borneo!

Many thanks for your review and for choosing Gaya Island Resort for your recent stay and we are very happy to read that your stay was a relaxing one and you enjoyed the services very much as a whole.

I note your comment on the spa treatments being on expensive side. Our prices are align with other 5 star hotels and resorts in Borneo and we consistently check our prices from time to time. I offer my apologies as this was not your view.

I look forward to welcome you back to Gaya Island Resort in future.

Kind regards,
Kirinjit Singh

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 november 2014 från mobil enhet

Vi bodde 4 nätter på GIR och slogs framför allt av personalens inställning till gästerna och sina arbetsuppgifter! Så positiva och vänliga på ett naturligt sätt! Vacker miljö, stora rum och varmt vatten i Sydkinesiska Sjön!

  • Bodde här: november 2014
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack gutor
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kirinjit, General Manager på Gaya Island Resort, svarade på det här omdömetSvarade 11 december 2014
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you very much for your stay with us and for taking your time out to review Gaya Island Resort. We are happy to read that you had a relaxing stay and the enjoyed the hospitality very much.

We look forward to welcome you back to Gaya Island Resort in future and again, thank yo for your support.

Wishing you and family a Merry Christmas and a Happy New Year 20155 ahead.

Kind regards,
Kirinjit Singh.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen