Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Quiet peacful setting in a natural setting”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
2 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
1 sovrum, 1 badrum, för 3
Playa Negra, provinsen Guanacaste

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 2 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Getaway60 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 30 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 3 2018
Mark was a great guest and very positive person. I really hope that you had a great time in Playa Negra area and had a good rest in the garden.
The place was left perfect after departure and thank you for that !
Enjoy the rest of your holidays.
mateo
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Diets S
2 omdömen
Omdömet skrevs 17 mars 2018 för en vistelse i februari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 18 2018
Thanks Diets. It was a pleasure to welcome you in Cubos del Mar and we really hope that you enjoyed a lot Playa Negra !
Pura vida and all the best for the rest. Mateo
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt