Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat !”
Omdöme om Maistrali

Maistrali
Rankad som nr 1 av 16 Restauranger i Agia Paraskevi
Certificate of Excellence
Kök: Grekiskt
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 18 augusti 2021 från mobil enhet

God mat och bra service. Populär taverna , ofta fullsatt. Vällagad mat och bra priser. Middag för 2 med vin / öl ca 300 kr. Varit där 2 gånger , rekommenderas!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Anna-Karin S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (969)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 969 omdömen

Omdömet skrevs 26 augusti 2019

Taverna Maistrali i Platanias Skiathos serverar mycket god grekisk mat, taverna ligger en bit ca 150 meter från stora vägen. Restaurangen är mysig, maten är mycket god och service från familjen som driver taverna är av yppersta klass, detta är en restaurang ni inte får missa om ni befinner er i området.

Datum för besöket: augusti 2019
1  Tack uhc2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 augusti 2019

Grymt service. Otroligt god mat som är verkligen lagat med kärlek. Vi åt där nästa dagligen. Då det fanns gott om maträtter att välja på.

Datum för besöket: juli 2019
1  Tack naddeossa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 maj 2018

Mysigt ställe, liten bit från gatan. Mycket trevlig personal som erbjuder bra service. Maten är genuint grekisk och priserna rimliga.

Datum för besöket: maj 2018
1  Tack Toni K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2017 från mobil enhet

Besökte Maistrali tre gånger under en vecka. Mycket bra mat, trevligt bemötande och en hemtrevlig känsla. Maten var grekiskt rustik och mycket god. Besök rekommenderas! Återvänder gärna!

Datum för besöket: september 2017
Tack Elisabeth J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Maistrali tittade också på

 
Agia Paraskevi, Skiathos
 

Besökt Maistrali? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt