Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Villa emma”
Omdöme om Villa Emma

Villa Emma
Vi kan inte hitta några priser för det här boendet
Våra onlineresepartner har inga priser för det här boendet, men vi kan söka efter andra alternativ i City of Venice
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Villa Emma
Rankat som nummer 419 av 626 B&B/värdshus i City of Venice
Omdömet skrevs augusti 24 2015 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Augusti 2015, reste ensam
1  Tack Paolo L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (10)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 10 omdömen

Omdömet skrevs april 18 2015
Google-översättning

Tips för att välja rum: Sono tutte comode e spaziose, io ho pernottato nella 5
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: April 2015, reste i arbetet
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack Ernesto_Russolillo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs september 30 2014
Google-översättning

Tips för att välja rum: Haut pour le calme mais le bas plus pratique en famille....un seul petit défaut il n'y a pas de ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: September 2014, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Willy O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 13 2014 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: April 2014, reste med familjen
Tack giuseppe n
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 29 2014
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack palladineve78
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa City of Venicehotell
Novotel Venezia Mestre
Nr 157 av 387 i Venedig
2 194 omdömen
Grande Albergo Ausonia & Hungari ...
Nr 3 av 33 i Lido di Venezia
937 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Hotel Canal Grande
Nr 9 av 387 i Venedig
2 213 omdömen
San Marco
Hotel Colombina
Hotel Colombina
Nr 49 av 387 i Venedig
1 954 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Villa Emma? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Villa Emma

Adress: Vittoria 2, 30173, Italien
Region: Italien > Veneto > Provinsen Venedig > City of Venice
Bekvämligheter:
Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Flygplatstransport
Typ av hotell:
Rankad som nummer 419 av 626 B&B/värdshus i City of Venice
Prisklass: 597 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Antal rum: 5

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt