Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ät inte här om du inte måste”
Omdöme om JBP Berg & Bar

JBP Berg & Bar
Rankad som nr 8 av 19 Restauranger i Järvsö
Restauranginformation
Omdömet skrevs 8 december 2019 från mobil enhet

Besviken. Buffé med Endast kötträtter, tinad sallad. Ljummet vatten jag inte ville dricka. Ok om du är i backen, men ät inte här på genomresa. Plus i och med fräscha lokaler

Datum för besöket: december 2019
Tack NiclasSjogren71
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (10)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 10 omdömen

Omdömet skrevs 23 juli 2019 från mobil enhet

Om man bor längre tid i närheten är detta helt ok ställe för en lunch, middag eller fika. (Är man bara i Järvsö en kortis finns många andra ställen att välja i första hand.)

Finns meny för både vuxna och barn. Typ samma rätter på båda.

Plus för kycklingen! Härligt att en sådan här bar testar att servera något annat än pommes.

Datum för besöket: juli 2019
Tack rehnska
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2018 från mobil enhet

Galna priser, 40kr för en dricka och 160 kr för en halvtaskig burgare. Rekommenderas dessvärre inte.

Datum för besöket: augusti 2018
Tack j0shcl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juni 2018 från mobil enhet

Körde en "biker lunch" och den var helt ok. Den smakade inte så mycket men man blev mätt. Minus att dricka inte ingick

Datum för besöket: juni 2018
Tack 9Jonathan5
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2017

Ett udda matställe med bra mat i Bergscykelparken. En upplevelse för alla, även dom som inte cyklar.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Mats F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på JBP Berg & Bar tittade också på

 
Järvsö, Gävleborgs län
Järvsö, Gävleborgs län
 

Besökt JBP Berg & Bar? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt