Carolin R

Carolin

Omdöme om Tolvsbo Vardshus
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 9 juli 2023
Trevligt värdshus, sommarbuffen är att rekommendera! Inredningen, dukningen fantastiskt! Omgivningen var helt underbar, med närhet till vattnet. Familjen som äger stället hade gjort all mat, bakelser alldeles själva! Rekommenderas starkt !! 👍
Datum för vistelsen: juli 2023
Accommodation "The Farm"
52.0 km från Tolvsbo Vardshus
Djur tillåtna
49.4 km från Tolvsbo Vardshus
One of our charcoal huts
28.9 km från Tolvsbo Vardshus
35.2 km från Tolvsbo Vardshus
Visa fler hotell i Söderbärke
Omdömet skrevs 23 juli 2022 från mobil enhet

Vi blev synnerligen överraskade över denna kulinariska upplevelse. Vi hade hamnat på en finkrog kort och gott. Det vänliga proffsiga bemötandet och det genomtänkta upplägget med flera buffé-alternativ adderade till helhetsintrycket.

För alla som uppskattar prisvärd kvalitetsmat kan jag varm rekommendera ett besök. Det är värt en rejäl omväg.

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack matss987
Omdömet skrevs 19 december 2021

Ett riktigt värdshus med 5 stjärnig mat och trevlig personal. Hittade hit av en ren slump för ett tag sedan och sen dess har vi varit här otaliga gånger, och fler kommer det att bli! Vi köpte även våran hund Vilde här, en Husky. Seriös uppfödare med hjärtat på rätta stället. Ses snart igen!

Datum för vistelsen: december 2021
Tack simonwA8660IG
Omdömet skrevs 14 september 2020

Passade på att äta lite mat på detta smultronställe. Räkna med 250 kronor/ person för middag, men att du får full valuta för pengarna. Genuin mysig stämning och vi åt perfekt lagad röding. Flera mysavdelningar och vi fick maten på mindre än 20 minuter, kan säkert dröja längre vid fullbelagt.

Datum för vistelsen: september 2020
Tack Roberth P
Omdömet skrevs 27 augusti 2020 från mobil enhet

En riktig pärla i Bergslagsskogen. God mat som färdigställs medan du väntar. Trevlig miljö. Trevlig betjäning. Omdömet med guldstjärna. Borde vara mer känt. En extra bonus alla rum med loppis- och kuriosagrejor och väggarna med dalamålningar.

Datum för vistelsen: augusti 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack svenolofj2015
Omdömet skrevs 27 maj 2020

Jätte god kyckling och quinoa med stekt ris och en god efterrätt
Det fanns flera rätter att välja på
Hit kommer vi att åka till igen för att köpa mat
Trevlig personal
Prisvärt