Tobias
Stockholm, Sverige

Bra skidort men medel/låg standard på boende

3,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 23 mars 2024
Vi bodde här en vecka. Andra besöket.
Boendet rymmer sex bäddar och möblerna är väldigt slitna och har låg standard. Ena fåtöljens sittdyna var helt trasig och sovrummen har inga dörrar utan endas skynken. Märklig lösning på ett hotell. Bra utsikt mot backen med stor balkong. Köket är väl utrustat.

Hotellets lobby är trist och mörk. Det finns en öppen spis och ljus på borden, men inget har varit tänt på kvällen, trist! Pizzorna i restaurangen är goda! Men de tar betalt 25kr för 1 st liten pizzasallad, också trist.

Personalen i skiduthyrningen är kunniga och hjälpsamma! Även personalen i liftsystemet hälsar och hjälper till med liften, mycket trevligt!

Ski logde har ett "arbetsrum" som kostar 150 kr att nyttja (inkl kaffe och bulle). Problemet är att man inte sitter avskilt, utan mitt bland andra gäster som exempelvis ska till gymmet eller vistas i hotellets spelrum. Inte så snyggt att ta betalt för ett arbetsrum som man inte kan sitta ostört och ta möten. Då spelar det ingen roll att kaffe och bulle ingår. Tycker att personalen i receptionen kan vara mer tillmötesgående gällande det och inte ta betalt för att gästerna kan nyttja de arbetsytorna. Personalen vinner på det i längden och det gör att man som gäst känner sig mer omhändertagen.

Sammanfattningsvis är Ski logde ett helt OK ställe att spendera en vecka i fjällen. Dock är det överprisat med tanke på standarden i boendet samt faciliteterna i hotellet. Samtliga rum behöver renoveras och framförallt installera dörrar till sovrummen. Personalen kunde engagera sig mer i de offentliga ytorna genom att tända ljus, tända brasa och fräscha till i loungen.
Datum för vistelsen: mars 2024
    Lägenheter Hamrafjället Tänndalen
      0.0 km från Ski Lodge Tanndalen
      43.0 km från Ski Lodge Tanndalen
      43.4 km från Ski Lodge Tanndalen
      Turiststasjon ved Långfjellet. Her er milevis med vandringsleder.
      52.9 km från Ski Lodge Tanndalen
      Visa fler hotell i Tänndalen
      Omdömet skrevs 9 februari 2024

Fick bra service av jätte trevlig kille .Men maten var kall när den kom. Hårda pommes köttet saknade bra stek yta grå dassig. Men servitören gjorde sitt bästa att rädda upp situationen. Men tyvärr väljer vi något annat nästa gång då vi inte var riktigt nöjda förra gången heller.

Datum för vistelsen: februari 2024
      Tack Pia H
      Omdömet skrevs 16 mars 2023

Vi var sex personer och vi har bara nyttjat restaurangen och de allmänna ytorna. Lunchmaten är trist, smaklös och halvdan kvalitet. Tyvärr är även de andra restaurangerna i Tänndalen lika usla. Vi bokade middag ett par dagar framåt och skulle då få sitta i ett finare serveringsrum än de ocharmiga lokalerna i övrigt. När dagen inföll för vår middag så hade dukat i de trista lokalerna fast vi blivit lovade att få sitta i den finare serveringsrummet. Efter en del stök fram och tillbaka så ordnade det sig. Middagsmaten var ett snäpp bättre än lunchmaten. Pizzorna som några beställda var torra. En hamburgare gick inte att äta. Tänndalen har en del att jobba på vad det gäller matkvalitet. Tacksam för att vi åt de flesta måltider i vår hyrda lägenhet.

Datum för vistelsen: mars 2023
      Restyp: Reste med vänner
      Tack Ronny_R30
      Omdömet skrevs 9 januari 2021 från mobil enhet

Läget precis intill liften gör vistelsen bekväm och smidig för familjen. Att bo precis vid backen gör det också möjligt att värma sig, vila lite och äta lunch och mellanmål hemma istället för i värmestugor eller restauranger, vilket är bra både för plånbok och smitta.

Vår 6-bäddslägenhet var välplanerad och funkade för två vuxna och tre tonåringar. Köket var ok utrustat, men vi sakande skafferiskåp att förvara vår mat i.

I bottenplan finns jättetrevliga Skilodge restaurang och bar, som vi tyvärr inte besökte pga av pandemin. Hoppas kunna hänga där vid kommande besök istället. Sonen bokade dock det lilla, men ok utrustade gymmet några gånger och maken testade bastu och relax som var fin.

Datum för vistelsen: januari 2021
      2  Tack 208tinal
      Omdömet skrevs 1 november 2020 från mobil enhet

Fin lägenhet med bra kök.
      God frukost på hotellet, med allt vad man behövde för att få en bra start och några timmar på fjället.
      Underbar cykelpark för alla åldrar. Man fick cykla mellan Renar som betade! Fina cykelleder på fjället. Kul utmaning för barnen att bestiga världens högsta bergtoppar. Man skulle bestiga fjälltopparna med de olika namnen och samla poäng.
      Rekommenderas varmt för familjer med barn i alla åldrar som gillar cykel.
      Även för vuxna som vill vandra i fjället!

Datum för vistelsen: juli 2020
      Tack mariarR5989NR
      Omdömet skrevs 1 november 2020 från mobil enhet

Mycket bra lägenhetshotell precis vid liften. Närmare kommer man inte. Bra förvaringsmöjligheter för skidor och pjäxor och fräsch lägenhet med helt ok utrustat kök. Gym och träningsmöjligheter i form av olika pass. Jag tyckte det var mycket bra service på det här hotellet, alla var trevliga och ställde upp vid behov. Enda minus var en ganska torftig frukost (kan bero på att vi åkte off season) och middagar som var ätbara men inte så mycket mer. Men overall ett bra hotell jag kan rekommendera och gärna åka till igen!

Datum för vistelsen: oktober 2020
      Tack Susanna G