Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Borgafjäll Hotell Äventyr & Spa
Hotell i närheten
Hotell Wilhelmina(Vilhelmina)
124 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
156 US$
151 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Gamla Skolan B&B(Strömsund)
96 US$
Booking.com
Se erbjudande
Lillvikens B&B(Nedre Lillviken)
79 US$
Booking.com
Se erbjudande
102 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Omdömen (15)
Filtrera omdömen
15 resultat
Medlemsbetyg
5
6
3
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
5
6
3
1
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 15 omdömen
Omdömet skrevs 19 mars 2018 från mobil enhet

Faaaantastiskt ställe....personal, mat, utsikt, frukost, mysfaktor....ja, nästan allt:-)
Ett litet, litet minus för dåliga sängar och att det rykte in mycket från receptionskaminen, annars var det underbart med alla kaminer som brann!

Bodde här: mars 2018, reste med vänner
Tack Kim E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 januari 2018

Hotellet har en alldeles egen profil genom sin särpräglade arkitektur (Ralph Erskine). Det är ombonat och familjärt med gott om intressanta sitthörnor. Nackdelen är att handikappvänligheten är så gott som obefintlig. Till och med inne i hotellrummen finns det två ganska svårforcerade trappor. Den som har minsta problem med rörligheten bör välja att bo i annexen.

För övrigt var servicen utmärkt trots lågsäsong (mellan jul- och nyårshelgerna). Restaurangen Yr överraskade med en mycket god och fint varierad meny på lokala råvaror. Ett ställe att återvända till.

Tips för att välja rum: Det går att köra bil runt hotellet och Använda ingången till Bakfickan för den som vill undvika trappor.
Bodde här: december 2017, reste med familjen
Tack herrHF
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 mars 2017

En trevlig slalomhelg med boende i stuga på Borgafjäll Hotell våren 2016. Tyvärr kolliderade vistelsen med en TV-inspelning i hotellets lokaler, vilket inte var optimalt för oss gäster som inte informerats i förväg. Dessutom uppstod förrvirring och dubbelbokning av rum. Tack vare underbara dagar i slalombacken blev det ändå en fin upplevelse. Ska definitivt göra ett nytt besök på hotellet, som har potential och säkert förtjänar en bätte bedömning - utan filmteam på plats och med alla faciliteter tillgängliga för inbokade hotellgäster!

Bodde här: april 2016, reste som ett par
Tack Karina B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 mars 2017

Hotellet är fint möblerat ute i allrummen och maten var god. Sikrommen och renfilén var super. Servitriserna fick springa för att hinna med och det var överlag lite personal lite här och där.
Frukosten var ok, inte mer och rummet blev inte städat fast vi bodde där två nätter.
Om man inte är intresserad av skoterkörning finns det faktiskt bättre ställen. Lite synd för fjällen är vackra när man väl kom uppför indianbacken ca 2,5 km.
Skotrarna hördes och syntes.
Spat - dusch, bubbelpool för max 6, ångbastu och vanlig bastu 50 grader var väl ok, jag blev iaf ren. Vad krävs för att kallas spa?
Med enkla små investeringar skulle detta kunna bli super men små saker förtog helhetsintrycket. Sätt på bastun, laga lite här och där, nya glödlampor mm

  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
Tack Annica S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
TripAdvisor-medlem
3
Omdömet skrevs 21 januari 2017 från mobil enhet

Vilken vinkällare och vilken mat. Att få vistas i en sån miljö med så mycket god mat och gott vin är nog ovanligt också i Åre eller vart du vanligtvis brukar vistas i fjällen. Pröva på Borgafjäll du kommer inte att bli besviken.

Bodde här: januari 2017, reste som ett par
Tack TripAdvisor-medlem
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen