Jonna Å
Östersund, Sverige

Fin liten pärla

Omdöme om Hotell Bogesund
4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 26 nov. 2023från mobil enhet
Vilken liten pärla. Vilket trevligt lite mindre hotell. Väldigt fint läge med fin utsikt över vattnet. Mycket fin inredning runt om på hotellet. Frukosten hade allt man behöver. Mycket hjälpsam och trevlig personal. Rummen var helt okej.
Datum för vistelsen: november 2023
Resetyp: Reste som ett par
Robert Klemenz, Gästservice/receptionHotell Bogesund, svarade på det här omdömet
Svarade 14 feb. 2024
Hej Jonna. Stort tack för Ert besök och för Era fina ord. Ni är varmt välkomna tillbaka till oss igen :)
Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Hotell & Vandrarhem Nyboholm
    887 kr
25.2 km från Hotell Bogesund
Visa fler hotell i Ulricehamn
Omdömet skrevs 2 oktober 2023

Andra gången jag bor på Bogesund och första gången bodde vi i ett fint renoverat rum. Denna gång ett äldre orenoverat rum som känns slitet och saknar tex eluttag vid sängen samt har ett badrum i behov av renovering. Rummet är välstädat och vi ser badhuset och vattnet från vårt fönster.
Frukosten är superbra allt finns och allt fylls på ett tips är deras egen granola.

Jag rekommenderar varmt hotellet eftersom personalen är supertrevliga. Servicen är världsklass. Ulricehamn är fin liten stad att besöka.

Rumstips: Ett äldre hotell som devis är renoverat be om ett renoverat rum. Tips boka ett rum med utsikt över vattnet.
Datum för vistelsen: september 2023
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack annakQ7144MC
Robert Klemenz, Gästservice/reception på Hotell Bogesund, svarade på det här omdömetSvarade 7 november 2023

Stort tack för Ert besök och för Era fina ord om oss.
Precis som du beskriver så har vi olika rumskategorier att välja på varav Basic rummen som ni då bodde i den här gången är aningen mer slitna än de andra rummen, därav säljs dessa till ett bättre pris. Vad roligt att ni gillar vår granola, det är något som vi själva även är väldigt stolta över.
Varmt välkomna tillbaka till oss igen.

Omdömet skrevs 11 juni 2023 från mobil enhet

Trevligt läge, bra frukost och adekvata rum men det som verkligen sticker ut är receptionspersonal i toppklass som fylld av positiv energi verkligen gör allt för att göra det lilla extra. Uppskattas verkligen när det är första gången i Ulricehamn. Rekommenderas varmt.

Datum för vistelsen: juni 2023
Tack Trek33350171933
Robert Klemenz, Gästservice/reception på Hotell Bogesund, svarade på det här omdömetSvarade 13 juni 2023

Hej. Stort tack för Ert besök och för Era fina ord. Vi hoppas att vi får se Er som gäster här snart igen, varmt välkomna tillbaka :)

Omdömet skrevs 12 november 2022 från mobil enhet

Detta hotell har verkligen förstått vad man önskar vid ett besök.
Bra frukost, hjälpsam och trevlig personal, samarbete med ett gym 50 meter ifrån som är riktigt bra.
Luncherna under vistelsen höll hög standard och även middagen som vi förbokade.
Hotellet har bra med parkeringar som inte kostar något att nyttja.

Datum för vistelsen: november 2022
Restyp: Reste i arbetet
Tack 542j_rgenw

Hej. Stort tack för besöket och för att ni tagit Er tid att recensera oss. Vi hoppas att ni kommer tillbaka till oss snart igen :)

Omdömet skrevs 3 oktober 2022 från mobil enhet

Vilket bemötande och mysigt hotell. Kom dit med en mindre hund. Så varmt mottagande. kommer sitta vid receptionen och äta frukost med vovven på golvet. Helt super. Var helt inställd att äta på rummet. Vi kommer gärna tillbaka och kan verkligen rekommendera detta hotell👌

Datum för vistelsen: oktober 2022
Tack Yvonne M

Hej Yvonne. Stort tack för besöket och för dina fina ord. Varmt välkomna tillbaka till oss igen :)

Omdömet skrevs 1 augusti 2022 från mobil enhet

Härligt hotell med rena rum och en fantastiskt serviceanda. Man möts av ett stort ledande och allt går att ordna! Rituals i badrummet och vattenkokare med kaffe och tea. Frukosten är god men just den här gången var det mycket folk och då tog vissa saker slut. Det går att sitta utomhus och just nu var det varmt men på rummet fanns det en fläkt!
En kort promenad därifrån finns många affärer och restauranger. Ett stort Ica ligger mindre än 10 minuter från hotellet. Vi hade rum med utsikt över sjön och det var ett härligt liv nere vid strandkanten.

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack Stockholmsmamma

Hej. Stort tack för Ert besök hos oss och för Era fina ord. Vi hoppas att vi får se Er som gäster här hos oss snart igen.