Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“I love the Quadrille!”
annan resenär har bokat det här boendet
Private Direct Ocean/Beach Access
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Private Direct Ocean/Beach Access
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
9 omdömen
Private Direct Ocean/Beach Access
Pool overlooking ocean
Front of villa
Full kitchen, granite counters
King Bedroom
King Bedroom
View from Terrace looking East
Queen Bedroom
View from Veranda to street
View from Master Bedroom
Pool overlooking the sea
Entry gate
View from Quadrille upper terrace
Gazebo on way to ocean
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
4 sovrum, 4 badrum, för 8
Silver Sands, Trelawny Parish, Jamaica

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 9 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Ca.
Omdömet skrevs 1 december 2011 för en vistelse i oktober 2011
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: oktober 2011
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Lyxtörstande resenärer
Luttrade resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
PA
Omdömet skrevs 8 maj 2011 för en vistelse i augusti 2010
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: augusti 2010
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Resegrupp: Friends
Din ålder 65+
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
London
Omdömet skrevs 23 januari 2011 för en vistelse i december 2010
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: december 2010
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Resegrupp: Friends
Din ålder 25-34
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
OH
Omdömet skrevs 11 maj 2010 för en vistelse i april 2010
Google-översättning
3
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2010
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt