Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
164 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-12-17
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
Hotels.com
Booking.com
Priceline163 US$
eDreams
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (75)
Filtrera omdömen
75 resultat
Medlemsbetyg
6
31
30
6
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
6
31
30
6
2
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 75 omdömen
Omdömet skrevs 12 oktober 2018 från mobil enhet

Ett hotell med ett bra läge i centrala Ljungby. Gott om gratis parkering. Rummet lite slitet och tråkigt.
Helt ok frukost och lunch. Konferansdelen helt ok utrustat och nära till rum och restaurang / fika.

Datum för vistelsen: oktober 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack hanssusanne1962
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 21 december 2017 från mobil enhet

Hej Pär med personal...

Tack för ett mycket trevligt bemötande och för mitt rum, mycket fint och härlig vy över Ljungby centrum. Läget är ju optimalt och man har nära till allt... Kommer gärna tillbaka när ni anordnar nästa event, Champagne till exempel...

Önskar er nu en riktigt God Jul & Ett Gott Nytt År

Classe... ✨

Datum för vistelsen: december 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack FirstClaes21
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 7 november 2017

Något slitet hotell med trevlig personal. Rummen håller normal standard med hyfsade sängar.
Garageplatser finns att tillgå i källarplan. Duger som enklare övernattning.
Bra frukostbuffé med både varm och kall mat.

Datum för vistelsen: december 2016
2  Tack ola172
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 5 augusti 2017 från mobil enhet

Med ett centralt beläget hotell kommer nästan alltid en del oljud från gatan och restaurangerna utanför, så även här. Trevlig personal och ett bra prisläge ger plusspoäng, liksom en bra frukost och minibar på rummet. På minussidan hamnar att det under vårt besök blev mycket varmt och kvavt i rummet som saknade luftkonditionering. Fönstren gick att öppna, men då blev störningarna från gatan bara för mycket.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack 148nele
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 3 augusti 2017 från mobil enhet

Ett helt ok hotell precis vid Harrys på gott och ont, vissa dagar kan den högljudda musiken störa i hotellrummet men läget mitt i centrum är också en fördel med närheten till restauranger. Rummen är helt ok och personalen är trevlig.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack Matrixswe
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen