Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
134 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-10-08
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
Expedia.com
134 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 22-10-08
Boka nu, betala på plats
Booking.com
eDreams
Agoda.com143 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (85)
Filtrera omdömen
85 resultat
Medlemsbetyg
44
36
4
0
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
44
36
4
0
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 85 omdömen
Omdömet skrevs 19 april 2021

Mkt trevlig vistelse på ett mkt rent, snyggt och trevligt hotell som är en våning i ett kontorshotell. Patric och Marika var mkt trevliga att ha att göra med och frukosten var god. Gym på bottenvåning med mkt maskiner. Tyst och skönt när det var dags för sömn. Gärna igen!

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Q1812ZRdavid
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 11 februari 2021 från mobil enhet

Sov över en natt o trivdes bra.
Bra o fräscha o tysta rum .God frukost hade allt jag vill ha på en god o näringsriktig frukost. Trevligt par som driver hotellet.
Kommer helt klart att komma hit igen.
Ligger väldigt centralt.

Datum för vistelsen: februari 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack 679christell
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 24 november 2020

Superfräscht rum! Vi behövde en tidigare frukost än de normala tiderna och fick bara för vår skull buffén uppdukad en timme tidigare. Det kallar jag service! Bra covidåtgärder med handskar, handsprit och byte av serveringsbestick i frukostbuffén.

Datum för vistelsen: november 2020
Restyp: Reste med familjen
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Ellstromskan
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 23 november 2020

Bor gärna bo Garvaren när jag reser i jobbet. Ett väldigt mysigt hotell som har allt man behöver, smidig in-och utcheckning (brukar anlända sent på kvällen), trevliga rum, bra frukost och väldigt hjälpsam personal.

Datum för vistelsen: november 2020
Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack rniels222212
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 10 november 2020

För mitt ärende var läget perfekt - centralt och nära till allt. Fräscht, vackert och fint enkelrum! Skön säng. Tyst natt. Mycket trevligt bemötande av praktisk och omtänksam personal. Lite tråkig frukost,

Datum för vistelsen: november 2020
Restyp: Reste i arbetet
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack lwyrne172516
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen