Andy J
Stockholm, Sverige

Stor besvikelse.

2,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 10 dec. 2023från mobil enhet
Står på deras hemsida ”Helger 08:00 – 10:00 Varje morgon dukar vi fram vår härliga frukostbuffé” , så glada åkte vi bil en timme för att äta frukost just här! Tänkte, hur trevligt som helst! Men väl där vid 0830, så var dörren låst, och efter lite knackande på rutorna så fick vi veta att det var reserverat för en grupp gäster och de kunde verkligen inte ta in två personer till för det var sååå fullt!, så snopna åkte vi därifrån hungiga…. Man tycker man borde kunna lita på det som står på hemsidan…… Eller att man ALLTID måste ringa innan, det borde stå tydligt på hemsidan….. vissa saker förutsätter man ju,när det är ett hotell.
Datum för vistelsen: december 2023
Tips för att välja rum: Ring innan om man vill ha frukost
Resetyp: Reste som ett par
35.0 km från Ekebacken Hotell & Konferens
45.2 km från Ekebacken Hotell & Konferens
Visa fler hotell i Markaryd
Omdömet skrevs 2 juli 2023 från mobil enhet

Ännu en trevlig vistelse här med underbar god mat och nyrenoverat rum.Utsikt över Sjöarna bra promenad Stråk.Närma till busshållplats affär med mera.Biljard bordtennis och dart i källaren.Underbar familj som äger det.Varit här sju gånger nu kommer återvända igen.

Datum för vistelsen: juli 2023
Tack karfal
Omdömet skrevs 4 december 2022

Vid en konferens hamnade vi på Ekebacken Hotell & Konferens i Markaryd. Ett hotell av det enklare slaget med rum som erbjuder sovplats men inte mycket mer i komfortväg. Å andra sidan så reser du antagligen inte hit för att vara på rummet så att sova och vila ut på duger det bra till.

Såväl frukost som middag håller hög klass, maten var riktigt god och frukosten trevlig. Kvällen till ära bjöds det dessutom på musikquiz vilket lättade upp stämningen hos gästerna.

Naturen finns precis inpå boendet och bäddar in hela området på ett trevlig sätt. Personalen var mycket trevlig och hjälpsam och gjorde vistelsen till en behaglig sådan.

Datum för vistelsen: april 2022
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack mickerehn
Omdömet skrevs 30 oktober 2022 från mobil enhet

Underbar vistelse igen mycket trevlig personal och dom som äger det är till mötes gående trevliga och gästvänliga.Bra service super god frukost buffe och god mat på kvällen.Stället ligger kanon med naturen utanför.Kommer snart tillbaka igen.

Datum för vistelsen: oktober 2022
Tack karfal
Omdömet skrevs 14 augusti 2022 från mobil enhet

För att vara ett ⭐️⭐️⭐️ hotell var det förvånansvärt bra. Trevlig personal och mysig liten bar. Maten hade kunnat vara bättre men överlag ett prisvärt hotell med vackert och lugnt läge. Rummen helt ok om än inget märkvärdigt . Kommer gärna tillbaka igen. Uppskattar även att det är hundvänligt

Datum för vistelsen: augusti 2022
Tack M3048WRjaimea
Omdömet skrevs 30 juli 2022

Det duger att övernatta men inte mer. Allt är föråldrat, det enda som är nytt är tv'n och att det finns fungerande nätverk.
Frukosten var okej, tiden dock snål tilltagen: 8:00 - 10:00.

Sängarna var ok men i övrigt var det lite småsolkigt överallt.

Datum för vistelsen: juli 2022
Tack saoesw