Richard P

Hotellet som är trevligare än orten

4,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 29 dec. 2023från mobil enhet
Trevligt litet hotell i hjärtat av Markaryd. Att Markaryd inte är en särskilt rolig ort kan inte hotellet lastas för. Gångavstånd till Vävskedsmuseum samt tågstation. Bra frukost, trevlig personal samt en lagom stor frunost som innehöll det viktigaste.
Datum för vistelsen: februari 2023
32.1 km från Stora Hotellet Markaryd
50.0 km från Stora Hotellet Markaryd
Visa fler hotell i Markaryd
Omdömet skrevs 3 oktober 2023

Mycket trevlig vistelse på detta lilla hotell och väldigt speciellt att vara där när det var typ stängt och inga andra gäster på plats:) just denna lördag - Söndag gick det inte att boka så jag mailade en mycket trevlig Hanna som förklarade att det vara stängt men att man kunde boka ändå och få sin frukost i kylskåpet och då med reducerat pris, Swishade 995kr och fick en kod in i en fin gammal reception, där låg nyckel och rums-nr + 4 andra rum men som skulle komma in dagen efter så vi var helt själva vilket gjorde att vi hängde mest nere i receptionen med soffa vid fönstren, Frukosten var helt ok, Varsin alu låda i kylen med korv,ost,skinka,tomat gurka, smör och ananas samt vindruvor, 2 ägg var samt 3 frallor var och yoggi samt musli och Juice, Kaffe samt vattenkokare finns ju alltid på rummen.
Mycket bra allt.

Rumstips: Fråga efter Hälsostigen och vilken väg man skall gå, Mycket fina naturområden.
Datum för vistelsen: oktober 2023
Tack jonaseverlund
Omdömet skrevs 14 juni 2019 från mobil enhet

Sköna sängar och välstädade rum. Badrockar o vattenkokare på rummet. Riklig frukost med t ex smoothie, chiapudding o glutenfria alternativ. Vänlig o tjänstvillig personal. Snabb och enkel in- o utcheckning.

Datum för vistelsen: juni 2019
1  Tack 715pial
Omdömet skrevs 1 februari 2019

Prisvärt och centralt med en mkt bra frukost. Riktigt bra säng. Jag tyckte tyvärr att middagen drog ner helhetsbetyget annars hade det blivit ännu bättre betyg men jag kommer definitivt boka detta hotell nästa gång det blir Markaryd.

Datum för vistelsen: januari 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
Tack KalleW75
Omdömet skrevs 26 juli 2018 från mobil enhet

Checkar in och kocken är inte på plats så man får gå till ett annat ställeöängre bort med god mat och dryck.
Varmt på rummet så vi behöver en fläkt. Det går bra. Frukosten sådär. Lite utbud. Duger för en snabb övernattning.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack 399birgittac
Omdömet skrevs 20 maj 2018 från mobil enhet

För andra gången valde vi detta hotellet på vår väg söderut.
Precis som första gången var personalen jättetrevliga, maten i restaurangen jättegod, rummen rymliga och välstädade, frukosten bra.
Priset kombinerat med allt detta gör hotellet otroligt prisvärt!
Det som drar ner omdömet lite är att sängarna är alldeles för hårda för min smak samt att det är lite lyhört från trafiken från gatan utanför.

Datum för vistelsen: maj 2018
Restyp: Reste i arbetet