De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
eDreams
Priceline
151 US$
Helt återbetalningsbar innan fre 15 dec.
Ingen förskottsbetalning krävs
Go to your Happy Price
Trip.com
Agoda.com150 US$
Vio.com
Visa alla 8 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Omdömet skrevs 4 juli 2015 från mobil enhet

Datum för vistelsen: juli 2015
Omdömet skrevs 20 november 2013
Google-översättning

Rumstips: The Tower rooms are great !
Datum för vistelsen: november 2013
  • Restyp: Reste i arbetet
Omdömet skrevs 7 november 2012
Google-översättning

Rumstips: Stay in tower rooms. Guest house is in town and not a part of the castle
Datum för vistelsen: maj 2012
Omdömet skrevs 26 januari 2012