Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Great stay”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
7 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
1 sovrum, 1 badrum, för 4
Rio San Juan, Maria Trinidad Sanchez Province, Dominikanska Republiken

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 7 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

alexander ...
Miami, Florida
Nivå 3 Skribent
12 omdömen
9 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 10 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 16 mars 2020 för en vistelse i mars 2020
Google-översättning

Datum för vistelsen: mars 2020
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
mar 26 2020
Thanks for your review. It was a pleasure to host you, and we are always there for our guests: that's hospitality!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Misael R
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 30 juli 2018 för en vistelse i juli 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 21 2018
Thanks very much for your review. It will be a pleasure to host you again. Régine
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
marie m
1 omdöme
Omdömet skrevs 6 februari 2018 för en vistelse i februari 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
feb 7 2018
Dear Marie, thank you for taking some time to write a review. It was a real pleasure to host you and your husband. Please come back any time. My best, Régine
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
masiaroa
Barcelona, Spanien
1 omdöme
Omdömet skrevs 10 maj 2017 för en vistelse i april 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
maj 12 2017
Muchas gracias por su revista, Alberto. Ha sido un placer de recibirle. Atentamente, Régine
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Francois ...
Regneville-sur-mer, France
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
3 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 2 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 5 januari 2017 för en vistelse i december 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2016
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 6 2017
La région nous a toujours fait penser au Bocage de notre Normandie natale : collines verdoyantes, vaches...les palmiers royaux et la chaleur en plus ! Merci François d'avoir pris le temps de laisser un avis et d'y associer Cyril et Stéphane. Il est vrai que les restaurants tenus par des Français tendent à se multiplier autour de Rio San Juan, élargissant ainsi la palette du choix.
Nous vous attendons avec votre famille. Régine
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt