Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 577)
Filtrera omdömen
1 578 resultat
Medlemsbetyg
1 354
178
38
5
3
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 354
178
38
5
3
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 578 omdömen
Omdömet skrevs 28 oktober 2018

Vi besökte hotellet för andra gången, då vi var mycket nöjda med vår förra vistelse. Hotellet har fina rum, ligger bra till, har god mat, man blir bortskämd på alla sätt och vis! Alla i personalen gör allt för att man ska trivas, vill man unna sig en riktigt lyxig och skön semester är Kalliston ett mycket bra val. Förra gången hade vi enbart frukost, denna gång valde vi halvpension, ett bra val då man får välja om man vill äta lunch eller middag. Prova gärna att äta på Vinkällaren eller deras Italienska restaurang, båda har mycket god mat.

Rumstips: Unna er gärna ett rum med pool-access.
Datum för vistelsen: augusti 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
Tack 271brittah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής på Atlantica Kalliston Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 29 oktober 2018
Google-översättning

Dear esteemed Guest,

I am happy to know that your experience at Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica was amazing from start to end, I sincerely appreciate that you took the time to share a detailed review on Trip Advisor. Comments like yours, give us strength to work towards perfection by offering you personalized services.

As you may remember from my presentation Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

We all value your views and it is only by listening to you that we can improve our products and services.

Kind regards

Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 oktober 2018

Vi stannade på Kalliston ​​resort & spa i två veckor under oktober med min fru. Det var absolut fantastiskt! Vi är ett välskött par i våra 50-talet och skulle behöva säga att detta kanske vår bästa höstferie hittills, 5-stjärnig service, vänlig hjälpsam personal, fullständigt rena med en mycket vilsam och avkopplande atmosfär. Vi valde ett havsutsikt rum som är väl värt för extra kostnad. Hotellet ligger precis vid stranden som är mycket rent och välskött, strandbaren erbjuder också samma förstklassig vänlig service. Vi stannade halvpension som passade oss väldigt bra. Den främsta bufférestaurangen serverar ett brett utbud av god mat för att tillgodose alla smaker. Vi besökte den grekiska restaurangen (gratis måltid kupong) som är väl värt ett besök, de tjänar också utmärkt mat. Kvällsunderhållning är fredlig och låg nyckeln, ingen bullriga diskotek här. All personal var fantastisk och gjorde vår semester något mycket speciellt. I synnerhet måste vi tacka Dimitris för våra cocktails och Elina i lobbybaren. Areti för hennes leende, Francesca som var mycket uppmärksam, Alexis för hans utmärkta professionella service, Giannis för hans vilja att hjälpa och Vasilia för den varma mötet och hälsar i restaurangen. Ett slutligt massivt tack till Aleksandra och Sophia (Guest Relations Managers) och Dimitris Hotel Manager. Vi tvekar inte att rekommendera detta hotell, Om du letar efter ett lyxhotell som erbjuder 5-stjärniga premium service är det här platsen för dig!

Datum för vistelsen: oktober 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
2  Tack Merikssonnn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής på Atlantica Kalliston Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 23 oktober 2018
Google-översättning

Dear Guest,

Thank you for the review about Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica that you have shared on Trip Advisor.

We were delighted to read that you were overall impressed by the facilities of our hotel and the quality of services provided during your stay with us. Your gracious comments will serve as an added inspiration for us to consistently maintain the high standards that you experienced.

Let me now get this chance and inform you that Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

Thank you for your time and your interesting feedback.

Best Regards from sunny Chania,

Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 oktober 2018 från mobil enhet

Vi är nu hemkomna från vår vistelse på detta underbara hotell. För första gången under våra resor kände vi att vi ville stanna kvar längre. Från första stund vi kom in på hotellet kände vi oss väldigt välkomna och den känslan genomsyrade hela hotellets personal och följde med oss hela veckan.
Vi bodde i en juniorsvit med direkt utgång till pool, markterass och havsutsikt. Detta val kan jag verkligen rekommendera om man som jag älskar att både börja och avsluta dagen med ett dopp i poolen. Overklig känsla att sitta på terassen tidigt på morgonen och se solen gå upp.
Jag firade min 50 årsdag på hotellet och hela dagen var som en dröm. Min man hade beställt frukost på rummet och en underbar bukett blommor! Bokat helkroppsmassage på hotellets spa och jag har aldrig upplevt ett bättre mottagande på ett spa. Stort tack Mrs Kontrafouri! Jag kan varmt rekommendera er att boka en behandling här. När vi kom tillbaka till rummet väntade tårta och mousserande vin som var en gåva från hotellet och Mrs Vrontaki för att fira min dag. Det hade jag verkligen inte förväntat mig. Tack!
På kvällen den 3 okt besökte vi även hotellets vinkällare. Vilken service vi fick från professionella Captain Nikos och underbara Esmeralda. Jag kommer aldrig glömma er! Ni är bäst. Stort tack. Vilken upplevelse! Jag har aldrig ätit finare och godare mat än denna. Varje rätt var som ett konstverk!
Var man än befann sig på hotellet fanns den underbara personalen där redo att hjälpa till. Städning av rummet var i särklass den bästa jag upplevt. Varje kväll hade housekeeping varit på rummet och ställt en vattenflaska vid sängen och vikt undan täcket. Ni är helt fantastiska!
Hela hotellet och personalstyrkan andades yrkesstolthet och kärlek. Och min bestämda åsikt är att god service från medarbetare börjar med ledarskapet. Så den som kanske egentligen förtjänar en guldstjärna borde vara hotel managern Mr Dimitris Tsaklas. Stort tack! Du och hela Kalliston teamet är verkligen service i världsklass! Vi ses med största sannolikhet igen. Varma hälsningar Mr & Mrs Luostarinen

Datum för vistelsen: oktober 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Eva L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Dimitris T, Γενικός Διευθυντής på Atlantica Kalliston Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 8 oktober 2018
Google-översättning

Dear Eva,

Thank you for your incredibly kind and descriptive review and for your wonderful support to our resort Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica We are very proud of our reputation of excellence and it is always pleasing to hear from guests who have enjoyed this so very much. Comments like yours, give us strength to work towards perfection by offering you personalized services.

As you may remember from my presentation Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

I hope to have the pleasure of welcoming you back in the near future.

Best wishes
Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 oktober 2018

I år blev det två veckor på detta fantastiska hotell som vi längtat tillbaka till sedan förra året. Varför älskar jag det här stället? Ganska diskret utifrån och så kommer man in i lobbyn med den fantastiska havsutsikten. Här mötas man av vänlig personal som bjuder på förfriskning medan man sitter ner och går igenom incheckningsproceduren. Kan det bli bättre? Ja, det kan det. Maria kommer med våra ”nycklar” och hon har fixat ett stort härligt rum alldeles intill hissen då hon noterat detta önskemål.
Det är den här omtanken om gästerna som så genomsyrar detta hotell, alla anstränger sig för att det ska bli så bra för gästerna som möjligt. Man känner sig omhändertagen, äter gott och sover utmärk i fina rumt. Tack alla på Kalliston!

Rumstips: Välj gärna ett rum med havsutsikt
Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste som ett par
1  Tack LenaL513
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Dimitris T, Διευθυντής på Atlantica Kalliston Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 7 oktober 2018
Google-översättning

Dear Lena,

Thank you for posting such a positive review on Trip Advisor, following your recent stay at Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica.

I was very pleased to read that you enjoyed your recent stay with us. It is great to know that the facilities, the services within the resort provided such an added value for you. I have shared your kind feedback with the rest of the team; they were equally delighted to know that their efforts are highly appreciated by our guests.

Let me now get this chance and inform you that Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

Once again, thank you very much for your kind words. We certainly look forward to welcoming you back to our hotel hopefully in the very near future.

Best regards
Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 oktober 2018

Andra gången vi bor på detta hotell. Här är det service i världsklass, riktig god mat, fina rum, rent och fint överallt. Roliga aktiviteter. Tyvärr så var inte entertainment teamet så bra i år. Har redan bokat ny resa till nästa år

Rumstips: Rum med egen pool helt klart bäst
Datum för vistelsen: september 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Maria J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Dimitris T, Διευθυντής på Atlantica Kalliston Resort & Spa, svarade på det här omdömetSvarade 7 oktober 2018
Google-översättning

Dear Maria,

We thank you for sharing your experience after your stay with us. We have also noted your comments and these will be reviewed accordingly. We do hope we will have another opportunity to welcome you back in the not too distant future.

Let me now get this chance and inform you that Tui Sensimar Kalliston Resort & Spa by Atlantica was awarded as the BEST Adults Only hotel in the world for the third consecutive year in 2017 in Overall Accommodation (from all guests of TUI) and since July 2015, we also hold five Trip Advisor stars, a classification awarded to less than 1% of all the hotels in the world. Our repeating clientele has exceeded 32% of our total visitors.

We all wish our guests to be happy and even though we do not claim that our hotel is faultless, we can guarantee that we work daily towards perfection. It is only by listening to you - our guests - that we can achieve that.

Kind regards,

Dimitris Tsaklas
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen