Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Nöjd”
Omdöme om Andreas Restaurant

Andreas Restaurant
Rankad som nr 10 av 15 Restauranger i Agii Apostoli
Kök: Grekiskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 16 augusti 2021 från mobil enhet

Super god grekisk sallad! Saknade lite salt.
Otroligt goda lamb chops som var bra saltade med en god bakad potatis.
Vi var nöjda!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Sightseer49847588941
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (242)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 242 omdömen

Omdömet skrevs 20 juni 2019

Det sämsta i hela området. Fick skicka tillbaka risotto som var som en soppa med ris. Fick tillbaka samma risotto silad. I en av de andra rätterna fick vi hårstrån. Ingen kunde äta något vi beställt.

Datum för besöket: juni 2019
Tack Emelie T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 maj 2019

Ett mycket trevligt ställe nära stranden, perfekt för lunch. Bra priser och god mat. Vi åt deras moussaka två gånger.

Datum för besöket: maj 2019
1  Tack Anna H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 mars 2019

Mycket god, vällagad mat från en varierad meny, samt bästa personalen. God stämning och bra service.

Datum för besöket: september 2018
Tack piaskog
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2018

En enkel restaurang med bra service. Maten mycket god och ordentliga portioner när man beställer en tallrik för två. När man ber om notan fick vi en bit kaka och en Raki.

Datum för besöket: oktober 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack conneyj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Andreas Restaurant tittade också på

 
Agii Apostoli, Chania
 

Besökt Andreas Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt