Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Enkel men gott”
Omdöme om Andreas Restaurant

Andreas Restaurant
Rankad som nr 10 av 15 Restauranger i Agii Apostoli
Kök: Grekiskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 15 november 2018

En enkel restaurang med bra service. Maten mycket god och ordentliga portioner när man beställer en tallrik för två. När man ber om notan fick vi en bit kaka och en Raki.

Datum för besöket: oktober 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack conneyj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (242)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

59 av 242 omdömen

Omdömet skrevs 8 oktober 2018

Vi blev rekommenderade denna restaurang, och vi är mer än nöjda med maten o servicen. Humana priser dessutom. Vi var här tre ggr under en vecka. Vi åt enbart de kretenska specialiteterna, som de är mästare på att tillaga.

Datum för besöket: oktober 2018
Tack Ann A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 september 2018

Enligt vår bedömning över reklamerat. Kycklingen den var torr. Servicen inget speciellt kan bero på att det var rätt mycket matgäster.Det finns en lekhörna för barn, undvik bord i dess närhet, stojande barn ger inte gästerna matro.

Datum för besöket: september 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack LouiseH2549
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2018 från mobil enhet

Mycket bra mat. God service och trevlig personal. Har återkommit hit i 25 år och har aldrig blivit bedviken.

Datum för besöket: september 2018
Tack C7553DLpial
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 september 2018 från mobil enhet

Det tog över en timme för oss att få maten fast än att det bara var vi och två andra personer på restaurangen. Servicen är långsam och man får ha bra tålamod om man ska äta här. Bra utbud och maten helt ok men som sagt om man inte orkar vänta eller om man är jättehungrig så bör man välja en annan restaurang.

Datum för besöket: september 2018
1  Tack lottabr98
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Andreas Restaurant tittade också på

 
Agii Apostoli, Chania
 

Besökt Andreas Restaurant? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt