Helen M

Vardagslyx

Omdöme om Sävsjö Camping
5,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 26 juli 2023
Jättemysig liten camping med mycket av allt. Städat & fräscht överallt. Snyggt klippta gräsmattor. Fantastiskt att se så många ungdomar som sommarjobbar. Jätte trevliga, serviceminded & lösningsfokuserade. Super bra jobbat, stor eloge till er!
Kan verkligen rekommenderas att tillbringa några sköna dagar här.
Hit kommer vi att komma fler gånger.
Datum för vistelsen: juli 2023
Ingen förskottsbetalning krävs
29.0 km från Sävsjö Camping
29.5 km från Sävsjö Camping
32.7 km från Sävsjö Camping
Planerar du och din familj att semestra i Småland eller kommer ni att passera Småland? Bo på Ädelfors hotell och konferens. Vi finns centralt i Småland i den gamla kurorten Holsbybrunn mellan Växjö och Jönköping. Här bor du i Karl-Oskars & Kristinas, Åsa-Nisses, Raskens, Astrid Lindgrens och Pälle Nävers hembygder och har alla småländska smultronställen inom bekvämt dagsavstånd. Priserna är förstås ”redigt ”småländska, liksom gemytet, servicen och smakerna. Kontakta oss för mer information om ut
31.3 km från Sävsjö Camping
En vägg på ett hotellrum! 👍
35.1 km från Sävsjö Camping
Visa fler hotell i Savsjo
Omdömet skrevs 23 juli 2020 från mobil enhet

Hittade campingen spontant, billigt, mysigt och familjärt. De är så måna om sina gäster och väldigt trevliga.
Fräscht i både toalett, duschrum och diskrum.
Vi kommer inte hinna nytja alla aktiviteter, men finns mycket kul att göra.
Och vid 8 går det att köpa nybakat bröd 😍

Datum för vistelsen: juli 2020
Tack slarap
Omdömet skrevs 15 juli 2019 från mobil enhet

Mycket trevlig lugn mysig camping.Trevlig campingvärdinnna som såg till att man fick det man behövde.Rent och frächt på toaletten och duchen.Bra liten båt att hyra om man vill fiska eller bara mys ro runt i sjön.Mysigt litet cafe.Blir fler turer hit.

Datum för vistelsen: juli 2019
Tack GiselaA107
Omdömet skrevs 17 juli 2018 från mobil enhet

Besökte campingen över en helg förra året men blev kvar på säsong tack vare underbara campingvärdar som verkligen gör allt i sin makt för att du ska få en positiv campingupplevelse! Här finns det mesta! Rena, fräscha servicehus med gratis dusch. Minigolf, fik, uthyrning av kanot, kajak, SUP board, bastu, badtunna, lekplats, volleybollplan, badplats m.m.
Lung camping som verkligen har stigit i kapacitet sedan nuvarande campingvärdar tog över!
Vi trivs toppen och kommer utan tvekan ha kvar vår plats sålänge Alina och Åke finns kvar!

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med vänner
Tack Lisen B
Omdömet skrevs 13 maj 2017 från mobil enhet

Bodde här lördag-söndag, jättefin camping med väldigt god glass och bra café!Vi hyrde en stuga för 4 personer, allt var rent och fräscht, jättefin utsikt mot sjön, fräscha toaletter, rolig lekplats och fina promenadstråk, vi kommer snart tillbaks!

Datum för vistelsen: maj 2017
Tack Kristofer B
Omdömet skrevs 18 september 2015

Här är ännu en fin och lugn camping som har en underbar badplats. Tvärs över sjön ligger en slottsruin som är upplyst nattetid. Rent och fint och en supertrevlig campingvärd. Man kan hyra kanot, fiska, spela minigolf eller bara njuta. Vi kommer garanterat tillbaka!

Datum för vistelsen: september 2015
4  Tack Marie H