Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
234 US$
198 US$
View deal
SPARA 36 US$
eDreams
Travelocity
Hotels.com199 US$
Expedia.com199 US$
Trip.com234 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (512)
Filtrera omdömen
512 resultat
Medlemsbetyg
180
241
69
13
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
180
241
69
13
9
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 512 omdömen
Omdömet skrevs 6 november 2020 från mobil enhet

Gångavstånd till flygplats, bra parkeringsmöjligheter om man ska resa iväg en vecka. Trevliga rum och suverän frukost som serverades tidigt så att även de med tidiga flyg hann med att avnjuta. Mycket trevligt bemötande vid check in.

Datum för vistelsen: november 2020
2  Tack 439sofiaf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2020 från mobil enhet

Bra pris för familj på 5 personer 2090kr med parkering 8 dgr, litet rum med bred dubbelsäng som 3 barn får plats i, bäddsoffan var sådär för 2 vuxna. Snabb och bra service i receptionen. Vi beställde frukostpåsar till kl 4:00 som stod färdiga när vi lämnade in nyckeln. Den innehåll smörgås med ost & kalkon, ägg, smoothie, yoghurt och müsli. Lite jobbigt att gå till flygplats i regnet fast det var bara 5 min.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
Tack marielF2070BN
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 oktober 2019 från mobil enhet

Bra övernattning då man ska ha ta ett tidigt flyg. Rummet och hotellet är påväg att bli slitet. Rummen är tyst och frukosten är bra med en stor variation som ger en bra start på dagen, bra parkering alldeles intill.

Datum för vistelsen: oktober 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack oscarracing
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 augusti 2019 från mobil enhet

Enkelt o smidigt.
Perfekt med parkeringsservice, med tvätt.
Helt ok rum. Dubbelsängen skön, men bäddsoffan lika oskön som på alla andra hotell.
Bra med tidig frukost innan avfärd.
Rekommenderas, istället för att åka hemifrån tidigt

Datum för vistelsen: augusti 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack sofiea87
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2019 från mobil enhet

Rent o fräscht överallt
Sköna sängar
Bra badrum
Trevlig personal
3 min gångväg från flygplatsen

Fint i allmänhet
Serverades lättare frukost redan 03:30 vilket passade oss perfekt, då vi hade avgång innan ordinarie frukost
Dyr mat som hade mer att önska
Lätt att boka o smidig in o ut check

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste som ett par
1  Tack Miasspirit1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen