Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Dumsnål sniken korvgubbe!”
Omdöme om Olssons Gatukok

Olssons Gatukok
Rankad som nr 9 av 12 Restauranger i Landvetter
Prisklass: 2 US$ - 17 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs 15 augusti 2021 från mobil enhet

104 kronor för en överstekt torr Högrevsburgare med en halv baconskiva som var delad i 4 små sockerbitsstora bitar som var svartbrända. Tillagad av en äldre klämkäck gubbe.

Bedrövligt med dumsnåla, snikna korvgubbar som inte fattar att de nu förlorat en trogen kund som är värd minst 4.800 kronor per år.

Aldrig mer!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack Jet799096
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (5)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 5 omdömen

Omdömet skrevs 27 juni 2021 från mobil enhet

En underbar korvmoj med riktigt fint urval av rätter och underbar gött mos

Härligt ställe !

rekommenderas varmt för alla !

Datum för besöket: maj 2021
Tack JorgenP_13
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 juli 2019 från mobil enhet

Mycket trevligt gatukök med fina råvaror. Lite högre prisbild men igengälld får man vällagad mat. Bra utbud för barn och man får leksak när man handlar barnmeny. Trevlig inredning och bra uteplats.

Datum för besöket: juni 2019
Tack Henrik F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2019

Vi tog en lunch med strömming och gott hemgjort potatismos. Detta var en betydligt bättre lunchställe än ett vanligt drive in. Det var riktigt gott som hemlagat. Tyvärr kunde man gjort lite mer med miljön även på ett gatukök. Dock trevligt bemötande och ganska snabbt lagat.

Datum för besöket: juni 2019
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack roland k
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juli 2019 från mobil enhet

Kul med ett gatukök som lämnar de stora kedjorna för att satsa på lokala produkter. Lokala bagaren bakar bröden, lokal fiskhandlaren gör rörorna, även korven och hamburgarna produceras lokalt. Lite dyrare, men mycket godare.

Datum för besöket: maj 2019
1  Tack wittnesoftruth
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Olssons Gatukok tittade också på

Landvetter, Västra Götalands län
Landvetter, Västra Götalands län
 
Landvetter, Västra Götalands län
Landvetter, Västra Götalands län
 

Besökt Olssons Gatukok? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt