Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket bra!”
Omdöme om Pinchos

Pinchos
Rankad som nr 7 av 50 Restauranger i Enkoping
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan från mobil enhet

Mycket goda vegetariska rätter, och personen var supertrevlig och serviceinriktad!
Enda minuset är att de har gelatin i flera av efterrätterna.

Datum för besöket: maj 2021
Tack Veganvarg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (53)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 53 omdömen

Omdömet skrevs 11 juli 2020 från mobil enhet

Menyn ser lika ut, även efter flera år, oavsett stad. Barnen gillar det, dock glömde personalen ge våra barn papper och penna som vi hörde dem erbjuda andra barn. Vi fick själv fråga efter det. Rörigt när ett sällskap är 6 personer och det ska beställas från en och samma persons mobil, när rätterna kommer får en själv sitta och möblera om på plankorna för att det ska bli rätt. Maten var ok, några rätter var kalla. Inte första besöket, gick dit av den barnvänliga aspekten så inga höga förväntningar och då inga besvikelser.

Datum för besöket: juli 2020
Tack sannelovisa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juni 2020

Ätit här några gånger, smakar halvfabrikat och nästan varje gång har något varit fortfarande fryst i mitten. Rekommenderar inte! Gå till Caliente istället, bästa restaurangen i Enköping :)

Datum för besöket: juni 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 467sannah
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 april 2020 från mobil enhet

I princip ingen service, precis som alla Pinchos restauranger. Maten är inte jättegod, deras bästa rätt (cheese Fries) kan man lika gärna köpa på Max Hamburgare.

Datum för besöket: april 2020
Tack jacob_110
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 februari 2020 från mobil enhet

Trevligt bemötande. Fullsatt men de ordnade bord för oss fyra personer på fem minuter. Detta är en app restaurang. Var och en av oss beställde mat och dryck via sin mobiltelefon. Mat och dryck hämtade vi själva när vi fick meddelande i telefonen. Vi beställde in tre till fyra tappas rätter var. De kostade ca 50 kr styck. Stort utbud och maten smakade bra. Betalade gjorde man också via appen. Vi var nöjda med vårt besök här.

Datum för besöket: februari 2020
Tack Ronny_R30
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pinchos tittade också på

 
Enkoping, Uppsala län
Enkoping, Uppsala län
 

Besökt Pinchos? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt