Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Expedia.com
Booking.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
eDreams
Visa alla 9 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (329)
Filtrera omdömen
329 resultat
Medlemsbetyg
143
134
35
16
1
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
143
134
35
16
1
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
813 av 329 omdömen
Omdömet skrevs 13 april 2021 från mobil enhet

Vårt favorithotell längs E4an. Mysigt, trevlig personal och mycket god mat!
Utsikten är ju rätt häftig också. Hit kommer vi nog många fler gånger.
Ska då utforska omgivningarna ordentligt, kanske en långvandring!

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack 798pern
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 april 2021 från mobil enhet

Fräscht hotell med fantastisk utsikt. Frukosten var mycket god. Middag med hamburgare. Middagen får medelbetyg. Alla i personalen var trevliga. Rummet var litet men fräscht. Rolig lekplats och vackra promenadvägar.

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack Johan E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 mars 2021

magiskt bra allting , fantastiskt god mat och underbar personal. Fräscha rum och underbara sängar, vattnet i Poolen var perfekt. Vi kommer absolut rekonstruera detta hotell för så många vi kan tack för en underbar vistelse. Marlene och Mattias

Datum för vistelsen: mars 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack nilssonskalle
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2021 från mobil enhet

Här finns ingenting att anmärka på. Trevligt bemötande vid incheckning, fint välstädat rum med en härlig utsikt! Suverän middag, vi åt löjrom, råbiff och griskind, allt jättegott! Proffsigt bemötande från all personal. Hit kommer vi tillbaka!

Datum för vistelsen: mars 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Gullans
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 mars 2021

Utsökt mat, åt en bra 3 rättersmiddag i fin miljö. Mycket trevlig och hjälpsam personal. Fin utsikt ifrån rummet med terass. Mycket sevärdheter runt omkring i miljön, nordingrå, höga kustenbron och skule berget.

Datum för vistelsen: mars 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack josefineh1997
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen