Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
160 US$
Se erbjudande
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Orbitz.com
Booking.com
Visa alla 13 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (119)
Filtrera omdömen
119 resultat
Medlemsbetyg
42
46
15
10
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
42
46
15
10
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 119 omdömen
Omdömet skrevs 21 juli 2021

Jag och min fru tillbringade 4 nätter på detta fina hotell som erbjöd god mat och god frukost där man blev väl mottagen av en trevlig personal.
Utsikten var fenomenal och läget var perfekt till olika aktiviteter med inte alltför för långa sträckor så vi kan varmt rekommendera detta till andra.

Bilden är från vårat rum.

//Veronica och Kjell Collin

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Coastal251387
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2021 från mobil enhet

Trevligt ställe med bekväma sängar. Brukar ofta ta vegoalternativet i restaurangen då jag upplever att det ibland läggs ner lite mer krut på dom rätterna och det hade det verkligen gjorts. Mitt köttätande sällskap tyckte även att den rätten var bättre än kötträtten, även fast den också var mycket god.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack 898ameliaf
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2021 från mobil enhet

Efter två fina dagar åker vi hemåt. Så nöjda med allt. Boende i en fantastiskt fin miljö, toppservice och mat och dryck som håller väldigt hög klass till rimliga priser. Stort tack för lånet av koppel till hunden (som vi tappat på parkeringen till Valkallen visade det sig). Vi längtar redan till besök

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack I9696JVmonical
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2021

Hög klass. Bedårande. Trevlig personal. Mitt resesällskap fann en inre frid som var tilltalande. Kulissen bidrog till detta helt tveklöst. Denna plats skall återbesökas. Sverige i sin finaste skrud. Tack

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack 364petrin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juli 2021

Otroligt mysigt ställe ombonad av en vacker miljö. Fin utsikt mot Ångermanälven. Mysigt för en avkopplande helg och fint bemötande från personal. Möjlighet att basta i vedeldad bastu och ett dopp i älven finns. Rekommenderas starkt!

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack marlenesB7794SY
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen