Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
162 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-29
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
162 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-30
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
162 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-10-30
Boka nu, betala på plats
Priceline162 US$
eDreams162 US$
Travelocity162 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (121)
Filtrera omdömen
121 resultat
Medlemsbetyg
44
46
15
10
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
44
46
15
10
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
914 av 121 omdömen
Omdömet skrevs 3 juli 2021

Rummen är ganska små men miljön och omgivningen är oslagbar! Tillgång till bastu och badbrygga samt Väldigt god mat. Personalen Anders fick oss att kännas oss som kungar under vår vistelse med sin väldigt serviceinriktad inställning som både var behjälplig med allt från val av dryckesmeny till kanotuthyrning. Vi kommer definitivt tillbaka.

Datum för vistelsen: juli 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack Idwiii87
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2021

Rummet jag får är ganska slitet. Och antalet tv-kanaler är begränsat och jag hittar ingen information gällande wifi på rummet. Men utsikten från mitt fönster är oslagbar. Trodde först att jag skulle kunna ta ett dopp direkt från rummet, men efter närmare studier visade det kräva ett hopp i Bob Beamon-klass.
Men det är läget som är detta hotells trumf-kort. Beläget vis Ångermanälvens strand blir man helt begeistrad. Att sätta sig på altanen och inta frukost en ljum sommarmorgon får livasandarna att vakna. Kombinera detta gärna med ett morgondopp i älven.

Rumstips: Se till att få ett rum med utsikt mot älven
Datum för vistelsen: juni 2021
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Pegen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juni 2021 från mobil enhet

Ett litet hotell med ett fint läge nere vid vattnet. Vi åt en väldigt god middag i restaurangen och efter det tog vi några drinkar ute på terrassen.

Tyvärr ingen badstrand i närheten men fin natur i övrigt. Det finns dock en bastu (med brygga) att hyra. Den ligger placerad nere vid stranden så det går att ta sig ett dopp från bryggan där.

Rumstips: Jag rekommenderar att boka bord i restaurangen under högsäsong/soliga dagar då det kan mer än bara hotellgäster som äter middag där.
Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack TLamberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juni 2021

Mysigt ställe på en lugn och naturskön plats med hjälpsam och trevlig personal och mycket god mat. Vi tyckte om att det fanns olika saker att göra som kajak, vedeldad bastu och biljard. Ett litet minus för lyhörda rum, men hela familjen är som helhet mycket nöjda med vår minisemester.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack helenlC7423TJ
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 juni 2021

Magiskt läge och fantastiskt bemötande. Lugnt och charmigt. God frukost och middag, med bra varierande meny. Lunchryggsäckarna var goda och väl tilltagna. Vacker natur och nära till fantastiska vandringsleder.

Datum för vistelsen: juni 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack IreneStorm
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen