Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
154 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-10
Boka nu, betala på plats
Expedia.com
154 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-11
Boka nu, betala på plats
FindHotel
152 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-12-11
Priceline154 US$
Hotels.com154 US$
eDreams154 US$
Visa alla 12 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (121)
Filtrera omdömen
121 resultat
Medlemsbetyg
44
46
15
10
6
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
44
46
15
10
6
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
1419 av 121 omdömen
Omdömet skrevs 20 juni 2021 från mobil enhet

Vackert läge, charmig gammal byggnad. Restsurangens meny är varierad och maten god och hemlagad. Mycket professionell serveringspersonal som gav bra service. Rummen börjar vara slitna, lågt vattentryck och omodernt inredda. Bra sängar men två enkla som glider isär.

Rumstips: Laddning till elbil/laddhybrid via 220 volt, se till att ha med rätt kabel.
Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste med vänner
Tack Resort42968301776
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2021 från mobil enhet

Väldigt trevligt, kanongod mat och superfint utsikt över högakustenbron.
Prisvärt!
Gav 4 av 5 stjärnor pga lite för underbemannat. Fick vänta lite länge i baren osv. Men dom kämpa på bra i corona tiderna! Kommer lätt stanna här ingen om tillfälle ges!

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste i arbetet
Tack GrandTour11896411956
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 maj 2021 från mobil enhet

Otroligt fint läge vid vattnet. Utsikten från hotellrummet visar Höga Kusten bron och solen glimmrar från vattnet. Maten i restaurangen som har utsikt över vattnet var mycket god. Fin presentation av servitrisen som serverade maten och fin atmosfär över lag. Hemtrevligt hotell som tar hand om sina gäster.

Datum för vistelsen: april 2021
Restyp: Reste i arbetet
Tack Adam M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 maj 2021 från mobil enhet

Utsikten från rummet var oslagbar med vattnet, skogen och Höga kusten bron.

Omgivningen är jättefin och det finns bänkar ute att sitta på.

Vi hade bokat dubbelrum med extrasäng till sonen. Extrasängen, tre handdukar och tre glas fanns på plats när vi kom (det är tyvärr inte alltid så när man tar extrasäng på andra hotell så det uppskattades).

Frukostrummet var jättefint och det var vita dukar och tända ljus på borden, bra start på dagen! Fin frukost med lite extra guldkant som lammkorvar och surdegsbröd.

Kan verkligen rekommendera detta hotell.

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste med familjen
Tack KarinErik28
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 maj 2021 från mobil enhet

Fantastiskt läge,lugnt och skönt. Ser Högakustenbron från hotellfönstret,men hör inget trafikljud inomhus. Rent och snyggt sköna sängar och mycket god frukost som serverades på vårt bord. Även möjlighet att äta mycket god middag Mycket trevlig personal.Åker gärna tillbaka hit.

Datum för vistelsen: maj 2021
Restyp: Reste som ett par
Tack YvonneE896
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen