Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Heerlijk guesthouse op steenworp van de zee in ...”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
18 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Privat rum, 1 badrum, för 2
Bondalem, Tejakula, Buleleng Regency, Bali

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 18 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Getaway68 ...
1 omdöme
Omdömet skrevs 30 januari 2017 för en vistelse i januari 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: januari 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 31 2017
Fijn dat je je zo "senang" voelde op Taman Ayu! Het was fijn om je als gast te mogen verwennen; een bijzonder mooie ontmoeting! Dus: tot ziens!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Susan v
2 omdömen
Omdömet skrevs 6 december 2016 för en vistelse i december 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: december 2016
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 6 2016
Wat heerlijk dat je zo van Taman Ayu en de omgeving hebt genoten! We vinden het natuurlijk geweldig om zo'n enthousiaste reactie van je te krijgen. Wij vonden het hartstikke leuk om jullie op deze prachtige plek te mogen ontvangen en dat jullie er net zo van genoten hebben als wij doen. Graag zien we jullie nog eens terug!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
640anitad
Den Haag
2 omdömen
Omdömet skrevs 4 december 2016 för en vistelse i november 2016
Google-översättning

Datum för vistelsen: november 2016
Resegrupp: Vänner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 8 2016
Het was een groot genoegen jullie te mogen ontvangen op Taman Ayu, en we kijken ernaar uit jullie nogmaals te mogen ontvangen. De strandwandelingen, het snorkelen, de prachtige tuin en het zwembad en natuurlijk het heerlijke eten, fijn dat jullie van alles zo hebben genoten!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt