Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (242)
Filtrera omdömen
242 resultat
Medlemsbetyg
70
69
57
24
22
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
70
69
57
24
22
Filtrera
Listan uppdateras ...
183188 av 242 omdömen
Omdömet skrevs 22 juli 2012
Google-översättning

  • Bodde här: juli 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juni 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: Check your sheets before you get into bed
  • Bodde här: april 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HIWINDSOR, General Manager på Sunbridge Hotel & Conference Centre Downtown Windsor, svarade på det här omdömetSvarade 4 juni 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 maj 2012
Google-översättning

  • Bodde här: april 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HIWINDSOR, Front Office Manager på Sunbridge Hotel & Conference Centre Downtown Windsor, svarade på det här omdömetSvarade 31 maj 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 maj 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: THe only advice from me in regard to choosing a good room in this hotel is to choose a different hotel.
  • Bodde här: maj 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
HIWINDSOR, Front Office Manager på Sunbridge Hotel & Conference Centre Downtown Windsor, svarade på det här omdömetSvarade 16 maj 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 april 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: On weekend visits the rooms on the east side are much more quiet as it is a bar scene on the main street on the weekends.
  • Bodde här: april 2012, reste ensam
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen