Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“A comedy of Errors...”
Omdöme om Gladstone Hotel

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Gladstone Hotel
Rankad som nummer 18 av 138 hotell i Toronto
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs december 21 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: I was told if there was a "next time" to pick rooms with low #'s so you wouldn't b ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack Rose W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (807)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

582586 av 807 omdömen

Omdömet skrevs november 27 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: I think you do not want to be below the 4th floor if you go to be early.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Extracellular
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 22 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: We had a room overlooking Queens street and it was nice and quiet.
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack dafeist
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 14 2012 från mobil enhet
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012
    • Läge
    • Renlighet
1  Tack Bruce M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 5 2012
Google-översättning

  • Bodde här: November 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Roy C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Torontohotell
Queen Street och West Queen West
Drake Hotel Toronto
Drake Hotel Toronto
Nr 11 av 138 i Toronto
636 omdömen
Västra centrum
Fairmont Royal York
Fairmont Royal York
Nr 22 av 138 i Toronto
3 759 omdömen
Centrum
The Omni King Edward Hotel
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Västra centrum
Thompson Toronto - A Thompson Hotel
Västra centrum
Shangri-La Hotel Toronto
Västra centrum
One King West Hotel & Residence
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Gladstone Hotel? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Gladstone Hotel

Adress: 1214 Queen St W, Toronto, Ontario M6J 1J6, Kanada
Telefonnummer:
Region: Kanada > Ontario > Toronto > Västra delen
Bekvämligheter:
Bar/lounge Drycker att välja på Fitnesscenter med gym/träningsrum Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 21 av Familjehotell i Toronto
Nr 24 av Romantiska hotell i Toronto
Nr 32 av Affärshotell i Toronto
Prisklass: 1 545 kr - 2 223 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Gladstone Hotel 3*
Antal rum: 37
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, TripOnline SA och Expedia så att du tryggt kan boka med Gladstone Hotel. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Gladstone Hotel Toronto

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt