Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (2 403)
Filtrera omdömen
2 403 resultat
Medlemsbetyg
958
948
296
106
95
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
958
948
296
106
95
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 2 403 omdömen
Omdömet skrevs 26 november 2017

Ett mycket trevligt hotell som ligger på gångavstånd till det mesta i Toronto. Mycket trevlig personal både vid in- och utcheckning. Vi hade ett stort fint rum. Frukostbuffén var bra och även där var trevlig personal. Ett hotell man kan återvända till.

Datum för vistelsen: april 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
Tack hakan61d
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Umesh S, General Manager på DoubleTree by Hilton Hotel Toronto Downtown, svarade på det här omdömetSvarade 3 december 2017
Google-översättning

Dear hakan61d
Thank you for your excellent feedback.
Delighted to know that you really enjoyed your breakfast at the hotel.

Do stay with us anytime you come for a holiday from Sweden

Regards
Umesh Srivastava
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 maj 2017

Vänlig personal och välkomnande och trevlig lobby. Rummet var fint, kanske lite mindre men ändå bra med förvaring. Enkel och effektiv luftkonditionering. Fräscht badrum. Sängarna supersköna, men tunga och varma täcken. Fin utsikt iaf från de övre våningarna. Frukosten var bra och trevlig miljö i restaurangen. Läget perfekt med butiker, restauranger precis runt hörnet. Nära till tex tunnelbana St Patrick Station ca 3 min promenad och shoppingcentret Eaton Centre ca 5-7 min promenad.
Bor gärna här igen.

Rumstips: Fin utsikt om du bor högt upp.
Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Rum
    • Service
1  Tack Globetrotter80_11
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 augusti 2016

Fräscht och trevligt hotell med bra service där personalen verkligen hade ett trevligt bemötande. Tack vare en flertal hissar i lobbyn så märktes det inte att det bodde många på hotellet. Trevliga rum och sköna sängar. Både frukost och lunch var bra.

Datum för vistelsen: augusti 2016
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med DoubleTree by Hilton
Tack Lise-lotte B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 december 2015

Datum för vistelsen: november 2015
  • Restyp: Reste med familjen
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Amoma.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Omdömet skrevs 2 maj 2015 från mobil enhet

som alltid så blir man inte besviken när man bor på Hilton det ligger perfekt mitt i down town, sängen är grymma enda som är lite tråkigt är att det trådlösa nätverket är lite segt. bra är att det finns ett garage som man kan ställa bilen i. klart rekommendabelt

Datum för vistelsen: maj 2015
Restyp: Reste ensam
1  Tack nilsthulin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen