Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mycket intressant museum”

Antropologiska museet
Boka i förväg
Mer information
27,33 US$*
och över
Oberoende Bike Tour of Vancouver
Rankad som nr 5 av 311 saker att göra i Vancouver
Certificate of Excellence
Mer information om sevärdheten
Information om sevärdheten
Avgift: Ja
Rekommenderad vistelselängd: 2-3 timmar
Praktisk information: Mat finns att köpa, Skåp/förvaring, Badrum, Anpassat för rullstol, Aktiviteter för större barn
Omdömet skrevs 10 januari 2018

När ni är i Vancouver, mina inte Antropologiska museet som ligger på Universitetsområdet. Museet är mycket sevärt och det finns flera olika intressanta utställningar att se. Universitetsområdet är stort, som en stad i sig själv, och även det värt en rundtur.

Datum för upplevelsen: januari 2018
Tack 483larsr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (3 475)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk
Filtrera

15 av 3 475 omdömen

Omdömet skrevs 15 maj 2017

Ett vackert museum med fantastiskt innehåll. Imponerande samlingar med fantastiskt vackra Haida föremål. Allt från enorma totempålar, båtar, skulpturer, masker till textilier och bruksföremål.

Datum för upplevelsen: augusti 2016
Tack Christina M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juni 2016 från mobil enhet

Väldigt fint och informativt museum och helt klart något för den som är intresserad av kultur. Tar ca 40 min med buss från centrala Vancouver till universitetet, sen får man gå ca 10 min. Var inte alls svårt att hitta då det fanns kartor över campus lite här och var. Du behöver även ha exakt summa i mynt till bussen (2.75 enkel väg) och tänk på att ha till hemresan också.

Datum för upplevelsen: juni 2016
Tack lemmylina
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2015

Mycket omfattande utställning som ger en god inblick i first nations fantastiska kulturskatt. Kräver man avsätter många timmar om man skall hinna med.

Datum för upplevelsen: juni 2015
Tack Kristianstadbo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Läs fler omdömen
Omdömet skrevs 1 november 2014

Vi fick ett utmärkt överblick om urbefolkningens kultur och traditioner. Guiden (guidningen ingick i inträdets pris) var mycket kunnign och bra.

Datum för upplevelsen: september 2014
Tack Zuzka
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Antropologiska museet tittade också på

Vancouver, British Columbia
Vancouver, British Columbia
 
Vancouver, British Columbia
Vancouver, British Columbia
 

Besökt Antropologiska museet? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt