Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Fantastic suite, beautifully decorated ...”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
4 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
1 sovrum, 1 badrum, för 2
Edmonton, Alberta

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 4 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

TnJWalker
Regina, Kanada
Nivå 3 Skribent
21 omdömen
8 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 15 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 14 januari 2018 för en vistelse i januari 2018
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: januari 2018
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 15 2018
Thank you for your kind review. This is a family business where we do our best to provide the best suites for the best price. Our goals is to always offer a five star experience by offering the cleanest, well stocked with highest quality possible and everything is included in the nightly rate. We will always work hard to earned your future stays!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
ABTravell ...
Alberta
Nivå 2 Skribent
6 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 5 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 4 november 2017 för en vistelse i september 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 6 2017
It is our pleasure to offer our suites to such a wonderful guest as you were! We are here for all our guests, their comfort no matter when and hope to have you back again soon!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt