Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fabulous, fantastic hotel in every aspect!”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 7 sidor till!
Kensington Riverside Inn
Rankad som nummer 21 av 109 hotell i Calgary
Certificate of Excellence
Omdömet skrevs april 8 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack LaurieMurdock
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WernaCalgary, General Manager på Kensington Riverside Inn, svarade på det här omdömetSvarade april 12 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (415)
Det finns nyare omdömen om Kensington Riverside Inn
Visa de senaste omdömena
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

356360 av 415 omdömen

Omdömet skrevs april 1 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Ashleigh B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WernaCalgary, General Manager på Kensington Riverside Inn, svarade på det här omdömetSvarade april 12 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 31 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack 685Chris
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
WernaCalgary, General Manager på Kensington Riverside Inn, svarade på det här omdömetSvarade april 12 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 12 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Mars 2012, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Jeremy B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 10 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack CanTravelYVR
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Calgaryhotell
Hotel Le Germain Calgary
Nr 10 av 109 i Calgary
888 omdömen
The Fairmont Palliser
Nr 22 av 109 i Calgary
2 291 omdömen
Beltline
Hotel Elan
Hotel Elan
Nr 3 av 109 i Calgary
680 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Hyatt Regency Calgary
Nr 16 av 109 i Calgary
1 545 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Kensington Riverside Inn? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Kensington Riverside Inn

Adress: 1126 Memorial Dr NW, Calgary, Alberta T2N 3E3, Kanada
Region: Kanada > Alberta > Calgary > Northwest Calgary
Bekvämligheter:
Bar/lounge Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Restaurang Rumservice Sviter Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 4 av Affärshotell i Calgary
Nr 5 av Romantiska hotell i Calgary
Nr 7 av Lyxhotell i Calgary
Nr 31 av Familjehotell i Calgary
Prisklass: 1 328 kr - 2 559 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:4-stjärnigt — Kensington Riverside Inn 4*
Antal rum: 19
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, TravelClick, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Kensington Riverside Inn. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Kensington Riverside Hotel Calgary

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt