Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Just average...”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 10 sidor till!
Econo Lodge Inn & Suites University
Rankad som nummer 79 av 110 hotell i Calgary
Omdömet skrevs april 29 2012
Google-översättning

  • Bodde här: April 2012
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack meal_reviewer37
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EconoInnsSuites, Sales & Marketing Coordinator på Econo Lodge Inn & Suites University, svarade på det här omdömetSvarade maj 2 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (245)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

187191 av 245 omdömen

Omdömet skrevs februari 14 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Februari 2012, reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Anika43
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EconoInnsSuites, Sales & Marketing Coordinator på Econo Lodge Inn & Suites University, svarade på det här omdömetSvarade februari 15 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 12 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Sablehat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs februari 10 2012
Google-översättning

Tips för att välja rum: choos the tower if you wish newer rooms
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Februari 2012, reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
2  Tack MarAndr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
EconoInnsSuites, Sales and Marketing Coordinator på Econo Lodge Inn & Suites University, svarade på det här omdömetSvarade februari 10 2012
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 19 2012
Google-översättning

  • Bodde här: Januari 2012, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
3  Tack titibi
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Calgaryhotell
Northwest Calgary
Travelodge Calgary University
Northeast Calgary
Clarion by Choice Hotel and Conference Centre
Northwest Calgary
Days Inn Calgary Northwest
Days Inn Calgary Northwest
Nr 50 av 110 i Calgary
713 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
Northwest Calgary
Calgary North Thriftlodge
Calgary North Thriftlodge
Nr 94 av 110 i Calgary
203 omdömen
Northeast Calgary
Country Inn & Suites By Carlson, Calgary-Airport, AB
Days Inn - Calgary South
Nr 86 av 110 i Calgary
843 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Econo Lodge Inn & Suites University? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Econo Lodge Inn & Suites University

Adress: 2231 Banff Trail NW, Calgary, Alberta T2M 4L2, Kanada
Telefonnummer:
Region: Kanada > Alberta > Calgary
Bekvämligheter:
Affärscenter med tillgång till internet Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Pentry Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Rankad som nummer 79 av 110 hotell i Calgary
Prisklass: 472 kr - 656 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:2-stjärnigt — Econo Lodge Inn & Suites University 2*
Antal rum: 82
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, Hotels.com, TripOnline SA, Expedia och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Econo Lodge Inn & Suites University. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Econo Lodge Inn & Suites University Hotel Calgary
Econo Lodge Inn And Suites University
Econo Lodge University
Econo Lodge Calgary
Calgary Econo Lodge

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt