Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Spara
  
Google
Sätt du kan uppleva Elafonissi Beach på
från 59,19 US$
Mer information
från 578,62 US$
Mer information
från 87,17 US$
Mer information
från 90,48 US$
Mer information
Omdömen (14 486)
Filtrera omdömen
14 486 resultat
Medlemsbetyg
9 988
2 963
1 049
287
199
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
9 988
2 963
1 049
287
199
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
229234 av 14 486 omdömen
Omdömet skrevs 22 juni 2017 från mobil enhet

Vi åkte dit med hyrbil och tog den svängiga vägen vilka utsikter man hamnar i sagovärlden...
Stranden var väldig fint och i sär klass en de finaste i området. Området är lagom bra få restaurangen och ett snackbar i stranden så ta med er egna om ni måsta ha. Helst vill man övernatta så ser allt på morgon och eftermiddag när det lugnast

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack Hosein N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juni 2017

Vi kom till Elafonissi en torsdag i mitten av juni omkring kl 16 och stannade där till 19. Perfekt tid att strosa omkring på stranden när solen inte är så stark och övriga turister började ge sig av. Vi hade väntat oss en liten strand med fullt av solstolar och packat med folk, men blev överraskade av hur stort området är. Det fanns gott om plats för alla. Gott om parkeringsplatser och solstolar med parasoll. Solstolarna o parasollen är placerade i klungor som inte är så störande i den fantastiska naturen.
Sanden är verkligen rosaskimrande i vattenbrynet. Havet är verkligen turkosblått inne vid stranden och mörkblått längre ut.Vattnet är kristallklart.
Det man skulle kunna önska sig utöver detta är lite fler toaletter. Det finns bara tre allt som allt; när vi var där var bara en i funktion så det var jättelång kö.

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack Ann A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juni 2017 från mobil enhet

Fantastisk strand med klart vatten och rosa sand. Väldigt mycket turister. Kom dit tidigt på dagen om möjligt då där är lite lugnare.

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack ElinML
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2017 från mobil enhet

Fantastisk strand med otrolig sandbotten och underbart klart turkost vatten
Det enda minuset var att det bara fanns 3 toaletter på hela stranden som man fick betala för att besöka.
Det fanns bara en liten sjukt dyr kiosk/servering.
Bra med parkeringar och helt klart värt ett besök

Datum för upplevelsen: juni 2017
Tack RunaA
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 juni 2017 från mobil enhet

Var där en dag i maj, rosa fin strand. Kändes som lugnet, man bara var i en lugn fridfull miljö.Salt,ljummet vatten!kändes som man var i Karibien! Är ni på Kreta,besök denna strand.

Datum för upplevelsen: maj 2017
Tack Christina861
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen